świeżo pstryknięte na łączce opodal lasku. Fotki zrobione 40-150. Pozdrawiam![]()
świeżo pstryknięte na łączce opodal lasku. Fotki zrobione 40-150. Pozdrawiam![]()
Pierwsze mi się podoba, choć MZ za dużo dołu. Drugie ciekawe, ale jakoś mi ta pczułka ginie w całości fotki. Na trzecim fajna kompozycja kwiatowa, tylko trochę te brązowe badyle przeszkadzają, może gdybyś fotografowała pod nieco innym kątem udałoby się je ominąć?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Na drugiej focie udało Ci się złapać Pszczołę Pełen respect bardzo ciekawie to wyszło. Pierwsza fotka ładna. Druga ma coś w sobie dzięki tej pszczułce. Hmm a trzecie jak dla mnie taka zwykła![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Nr. 3 najbardzie mi się podoba , w ogóle ładne "kobiece" fotki
dziękować, dziękować za komenty. w sumie to chciałam jeszcze potestować szkło, bo ostatnio to mało czasu jakoś. polowałam na polno-leślne ptactwo no i wyszło co wyszło![]()
![]()
![]()
Pozdrowionka
hm w kazdej fotce cos fajnego jest ale tez cos przeszkadza, trudno mi od razu powiedziec to takiego przeszkadza, ale jak sie dowiem to napisze![]()
![]()
1 - super - pszczólka wyszła rewelacyjnie. Czy to cały kadr? Ja ostatnio też polowałem na pszczółkę, ale ogniskowanie 40-150 od 150cm doprowadzało mnie do szału. Po tamtych próbach na liście zakupów pojawił się ZD35mm![]()
2 - Niezłe, ale pszczólka jest ciut za mało widoczna jak dla mnie ...
3 - spoko - ładna, delikatna kompozycja ... aczkolwiek brakuje "tego czegoś"
Życzę dalszych udanych prób![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Miłe dla oka, ciepłe kolory.
Pozdrawiam. Dariusz Żak