dka,
Ociuipinke za malo swobody, modelka wydaje sie byc świadoma celu zdjecia i swojej roli, jest owszem ułozona do kwiatka, ale przydaloby się, aby gest byl bardziej spontaniczny, aby atraktywność kwiatka byla bardziej naturalna.
Pzdr, TJ
dka,
Ociuipinke za malo swobody, modelka wydaje sie byc świadoma celu zdjecia i swojej roli, jest owszem ułozona do kwiatka, ale przydaloby się, aby gest byl bardziej spontaniczny, aby atraktywność kwiatka byla bardziej naturalna.
Pzdr, TJ
A ten zaś wpieprzył ten beznadziejny napis "Robifoty.com". Ciaśniej się nie dało wykadrować?
ciasniej z prawej bys chcial, czy to byla ironia bo bys se chcial wogole popatrzec?
robifoty.com mu przeszkadza, a dziwi sie, ze mam duzy ruch na stronce..
spoko. opatentowalem w weekend sposob umieszczania tego napisu poza ramka![]()
Może góry mniej i z prawej mniej?
a to ciekawe. poprobuje przyciac.
a tym czasem znalazlem jeszcze takie foto dzesiki. nie wiem za co ona go trzyma i czy to etyczne, ale stalo sie i ja ten bestialski gest udokumentowalem. dla dobra wszechswiata:
3. "Jessie Robakczewska"
o mniami jedzionko dla mojego gekona :>
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Fajne. Szkoda, że nie namówiłeś Dżesiki, żeby udawała, że zamierza połknąć konika. MOgłaby być zabawna fota. A czemu Dżesika taka czerwona? Może cóś mam z kalibracją monitora?
Palce ma czerwone, bo to już nie pierwsze żyjątko które rozgniotła![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
rzeczywiscie. tego czerwonego to zabiore, ale plik podmienie dopiero za niedlugo. zeby posty w miare z sensem byly.
rafal, prosic nie moglem o poze z jedzeniem konika, bo dzesika zgodzila sie spelnic moje tylko jedno zyczenie. nie chcialem marnowac na pierdoly.