3 naprawde dobrze strzelona, dobrze wszystko w kadrze się układa, glatuluje
3 naprawde dobrze strzelona, dobrze wszystko w kadrze się układa, glatuluje
dobrzee mi sie te fotki oglada ale wlasciwie te pozy one cos znacza czy jak)
![]()
![]()
![]()
Te pozy nic nie znaczą tak jakoś wyszło![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
djus,
Jeżeli te pozy nic nie znaczą, to dlaczego kazałeś je realizowac swojemu modelowi w czasie sesji? Może nic nie znaczą w sensie fabuły, chociaz ktoś zauwazył na fotce z zegarem czekanie, a na fotce ze spiacym na lawce - jakąś bezdomność, ale jakiś cel był w tym pozowaniu?
Pzdr, TJ
3 i 7 rewelacja................pozostałe jakby trochę robione na siłę..........ale to tylko moje skromne zdanie i wcale nie musi byc ono prawdziwe![]()
1 i 7 zatrzymują mnie na dłużej , znaczy że mi się podobają.
Stanowczo za dużo fotek na raz.
Siódemka! Cała reszta wydumana chyba nad wyraz ona...
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Hmm w tych pozycjach poprostu chciałem przedstawić parę rzeczy. Właśnie jakieś życie z dworca PKP. Oczekiwanie na pociąg. Bezdomność. Nom i też w tym tunelu trafiła się taka mała shiza z rękoma i na schodach również a reszta to takie jakby życie z dworca które przedstawia jedna osoba.
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Nr 7. to bardzo ładna fotka "artystyczna".
Reszta dla mnie za sztuczna - za bardzo pozowana, żeby przedstawić życie dworca, a za mało symboliczna, żeby poruszyć "ideologicznie"![]()
Wszystkie dobre technicznie.
Pozdrawiam
djus,
Przedstawiłeś swoje intencje. Dziękuję, bo to ja zapytałem o nie. Dzięki temu dyskusja jest bardziej otwarta i głębsza. W konfrontacji z Twoimi fotkami brzmią te argumenty dobrze, dla mnie są do przyjęcia. Co nie wyklucza szerszej interpretacji zdjęć, bo fotograf oprócz ścisle skalkulowanych zamiarów dokłada jeszcze swój instynkt artystyczny, wykonawczy, czy jak go zwał. Na Twoich fotkach widzę jedno i drugie, także wykorzystanie swiatła, perspektywy, poszukiwanie miejsca człowieka w świecie oraz widzę doskonałe pozowanie i fotogeniczność modela.
Tak jak inni chciałbym, aby serie były krótsze. Widz wtedy łatwiej sie może skoncentrować na jednej, czy dwu fotkach.
Pzdr, TJ