2.
Gratuluje zręczności manualnych, kurczę jednoczesna jazda i robienie fotek. Zdjęcie nawet fajne, kolorki ładne żywe. Tylko ta kierownica troszkę przeszkadza.
Pozdrawiam
2.
Gratuluje zręczności manualnych, kurczę jednoczesna jazda i robienie fotek. Zdjęcie nawet fajne, kolorki ładne żywe. Tylko ta kierownica troszkę przeszkadza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
mam drugie podobne foto bez kierownicy, ale wydawalo mi sie, ze doda 'smaka'.. hm..
NR 1 to prawdziwy NUMER JEDEN !! świetna fotka.
Kierowniczka OK. Zdjęcie też, dobrze że się nie wy...
Też jeżdżę i cykam. Czasem to fajne, czasem nie. Ale tym razem zdjęcie bardzo udane :-)))Zamieszczone przez dka
Napis w PD dałeś po to, żeby Ci nikt nie ukradł fotki, czy żeby ją spaprać? ;-)
A tutaj to sam cień przecież robi zdjęcie, rączka niepotrzebna. Niemniej, interesujące, co najmniej.Zamieszczone przez dka
dka E1 jest co prawda pancerna (obiektyw juz nie) lecz nie przekonasz mnie ze w razie kraksy przezylby upadek
Ja bym sie bał....
...był Olek jest A6000
po asfalcie, na szosie bez aut to sobie mozna leciec z aparatem na szyji jak nie ma bujania.
jednak nie powiem, nauczke raz mialem, jak z aparatem tak umocowanym dawalem czadu pod dosc stroma gorke. widzialem tylko jak mi dyndal (ten aparat) na wszystkie strony, juz chcialem sie zatrzymac kiedy jakas sila..
upadajac zwinalam obiema rekoma moja olenke i przytulilem do siebie. rypnalem na plery az zadudnilo, jednak sprzet uratowalem..
chlopoki! nie jezdzta na rowerach z aparatami na szyji!!!
naprawde super pomysly, czekam na kolejne jak najszybciej![]()
![]()
![]()
super klimaty rowerowe!
1.
super! bardzo dobra kompozycja, nawet droga idzie ku gorze... miodzio!
2.
no co tu gadac genialne, gratuluje zrecznosci, fajnie ze raczka wkradla sie w kadr... nadaje w ten sposob autentycznosci zdjeciu![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać