narazie po prostu wrzuce to zdjecie:
"Nawet o tym nie mysl:>"
narazie po prostu wrzuce to zdjecie:
"Nawet o tym nie mysl:>"
Fajnie uchwycone, mam nadzieje, że nie pozowane , ach ten szczery uśmiech.
dka,
Przemyslne ujęcie, naturalnie brzmiący portret, tetni życiem, promieniuje radością, kompozycja lekka, jak od niechcenia, oryginalna sprawa. Choć widać pewne napięcie w skręcie stóp, to jednak spontan mocno przeważa i decyduje o zdjęciu. Uznanie!!!
Pzdr, TJ
Pewnie, że pozowane.
Nie wiem co myśleć o tej focie. Z jednej strony "faka" to wyjątkowo wulgarny gest, a panienka tę fakę pokazuje mnie (bo się patrzy w obiektyw). Z drugiej stron ładny kadr, a panienka ładnie się uśmiecha, więc chyba jej intencją nie było obrażenie mnie.W sumie jestem na tak, a to dlatego że fota zatrzymała mnie przy sobie na chwię i skłoniła do pewnej refleksji (choć niezbyt głębokiej
).
dawaj rafal dawaj z ta reflaksja!!! o to mi chodzi, zeby ja odczytac ze zdjecia!!!
mozesz uzyc "nie zabardzo wprost" wypowiedzi :>
Sposób wykadrowania bardzo mi się podoba, ja i dziewczyna i asfalcik (taki bez dziur). Tylko niebardzo ten środkowy palec. Jakby mówiła "nie patrz się" w łagodnym znaczeniu. Ładne kolory, mała saturacja, to jest to. Fajny efekt.![]()
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
Jestem juz starym facetem i jakos ten wulgarny gest nie pasuje do urody modeli i psuje mi odbior zdjecia.Gdyby nie to powiedziałbym ze fotka jest b.ładnaAle moze teraz inne czasy
Tylko nie pisz ze to swiadoma prowokacja bo bedzie mi w to trudno uwierzyc
zimno, zimno..
Pewnie ją zapytałeś co sądzi o odejściu Rysia z Klanu.
fakju.. wez no napisz rafal, bo serio chce wiedziec, czy to zdjecie mowi, czy tylko ja sobie to moge wyobrazic..