-
OcalicOdZapomnienia?
OcalicOdZapomnienia? To przeciez o to wlasnie chodzi. Czyz nie jest?
Nazwano to "Parada Gigantow". Piekne stroje, wielkioe zainteresowanie i wiele wrazen. Amatorzy organizuja to co 4 lata.
Podaje, ot, tak, dla ciekawosci.
Pozdrawiam,
excel
-
-
excel,
Podaj, jeśli możesz, więcej informacji. Piąte i ostatnie podobaja sie szczegolnie. Piate, bo pokazuje czoło pochodu, paradne miny uczestnikow, zainteresowanie widzow, tez na balkonie oraz lokalnosc parady (waska uliczka). Ostatnie, bo widac na nim z jaka fantazja sie prezentuje grupa mysliwska - gromada psow jednakze jest zdyscyplinowana.
Ciekawy reportaz.
Pzdr, TJ
-
Tadeusz,
moze masz i racje, ze powinienem wiecej napisac. Goni mnie czas, za chwil kilka napisze wiecej.
Tadeusz, mysliwska wyprawa byla wytworna - konie, psy pomiedzy a na wyciagniecie reki od maluszkow po starcow! i nikt nikogo nie pokopal.
pozdrawiam,
excel
-
Ładny kawałek reportażu
Wszystkie zdjęcia wydają mi się jak najbardziej poprawne i dobrze wykonane, a szczególnie to "na polowaniu" - jest bardzo dobre. Niezłe są jeszcze DostojniZTamtychLat.jpg i PelnaGala2.jpg - na przyszłość mógłbyś jeszcze dodać numerki
-
Przesympatycznie,szkoda ze większosc fotek robiona z tego samego miejsca.....ale jest OK.Ostatnia fotka jest bombowa
-
voovoo2 ,
bardzo chcialem, deptalem ludziom po paluchach, niektorzy doceniaja reporterskie ciagoty, wiekszosc jednak nie, a zwroc uwage na ogromna ilosc dzieciarni, a tym nie wypadalo stanac przed nosem. I tak mialem wiecej swobody jak wiekszosc smiertelnikow tam obecnych.
Dzieki za uznanie.
pozdrawiam,
excel
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 21
Ładny reportaż, brawa, że miałeś śmiałość podejść bliżej osób występujących. Podobają i się zdjęcia:
NaPolowanko
PelnaGala2
DostojniZTamtychLat2
DostojniZTamtychLat
PochodGigantow.
Reszta zdjęć też ok.
PS. jaki sprzętem uwieczniłeś te wydażenie.?
Pozdrawiam
-
excel,
Weź coś zrób, aby fotki daly sie powiekszac na caly ekran, bo reportaz bardzo traci.
Pzdr, TJ
-
Tadeusz,
reporterskie zdjecia w szczegolnosci - traca przy tak duzym pomniejszeniu. Nie mam na to wplywu, niestety. Radek wymyslil przepisy, a obawiam sie, ze nie ustapi.
Panowie IT-erzy, podajcie mi sposob na podanie linka, moze to bedzie lepsze? Sadze, ze tak.
Musze isc sie pouczyc. Jak wroce z nauk, to cos wymysle.
Pozdrawiam,
excel
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów