Tak mi sie skojarzylo.
Tak mi sie skojarzylo.
Wygląda jak składane w programie graficznym :-)))Zamieszczone przez excel
Jeśli władza równa się pieniadze , a pieniadze równa się władza czyli = dobra bryka i jacht , to dobrze Ci się skojarzyło . Fajny kontraścik wyszedł.
Ono jest jeszcze cieple. Poza zmiana rozmiarow i wyostrzeniem nic wiecej sie nie dzialo.Zamieszczone przez lgrabun
..... tak mi dopomoz Bog. Modla sie miliony na tym swiecie.Zamieszczone przez robin102
pozdrawiam,
excel
excel,
Kogo przedstawia ta rzeźba, która Ci sie skojarzyła z władza?
Pzdr, TJ
Tadeusz, kogos swietego. Przez modlitwe do wladzy. Bywaja tacy, co wymodlili. Nie bede wskazywal "tymi palcyma" kogo przez mysli moje przeciagam, to politycznie niebezpieczne.
popzdrawiam,
excel
excel,
Sądziłem, ze to jakiś antyczny bohjater lub jakiś renesansoway wladca, ktorego pałac odwiedziłas. A to jest ktos świety. A dlaczego modlitwa kojarzy Ci się z władzą?
Pzdr, TJ
Na jednym, bardzo szczegolnym przykladzie, znanym od morza po Tatry, mozna by sadzic, ze wlasnie tedy droga. W kazdym razie jemu sie udalo. Inne przyklady sa moze i mniej znane, ale sa. Nie wiem od czego to zalezy, czy od gorliwosci wiary, czy od czestotliwosci wyznawania tej wiary, czy od miejsca lub otoczenia, w ktorym sie czlowiek znajduje. Nie znam tej receptury, a stara ona jak swiat.Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
pozdrawiam,
excel
excel,
Opatrzność nie miesza się do bieżących interesów politycznych jakiejkolwiek grupy, czy jednostek, choćby nie wiadomo jak by chcieli tego. A mówić mozna wszystko. Nadal nie wiem, jakimi drogami doszedłeś do takiego skojarzenia.
Pzdr, TJ
A mi się bardzo podoba zdjęcie jak i jego tytułŚwietnie ilustruje wiele mniej i bardziej znanych przypadków - super
![]()