Mariush,
gratuluje finezyjnego ujecia i wywazonej obrobki. Piekne! Uroczy widok i wspaniale kolory. Twoje najlepsze.
pozdrawiam,
excel
Mariush,
gratuluje finezyjnego ujecia i wywazonej obrobki. Piekne! Uroczy widok i wspaniale kolory. Twoje najlepsze.
pozdrawiam,
excel
Jestem pełen zachwytu i doprawdy za chwilę szklaneczkę godną za tak udatną fotkę wychylę. Oj klimaty....
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Fotka WypasBardzo mi się podoba
Respect
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
aha zapomnialem napisac o szkolniackim bledzie czyli horyzoncie w polowie ktory dowodzi tylko ze nie umiesz focic o czym dawno wiedzialem![]()
![]()
pzdr![]()
Perfecto!
no coments!
genialne! co za klimat!
jak z kosmicznej bajeczki
E-300 / 14-45; 40-150, FL-36
Bardzo ładne zdjęcie. Ale to już wiesz :-)Zamieszczone przez mariush
Pierwsze co rzuciło mię się na oczy to to, że fotka leci odrobinę w lewo (mam takiego pierdolca). Ale zaraz potem stwierdziłem, że fota superowska. Jeszcze potem zmierzyłem w PSie krzywiznę (-0,5 proc. w lewo) i stwierdziłem, że jestem nienormalny. Gratuluję foty, wielkiej piękności jest.
Dzięki za miłe przyjęcie zdjęcia
Dodam jeszcze, że w przypadku tej foty obróbka (poza wywołaniem RAWa i przycięciem w RAWie zdjęcia do gary'owskiego formatu) nie nastąpiła. Pastelowo-mdławy kolorek to oczywiście zasługa słońca, które jeszcze wtedy świeciło, ale już nie na fotografowaną przeze mnie scenę (schowało się za górami).
gary - nie zauważyłes jeszcze, że kapitan statku ma zamknięte oczy![]()
![]()
Beniu - jeśli chcesz, możemy zrobić change: Indianka za Santa Marię![]()
![]()
![]()
Bajka... gdzie ustrzeliles ta fotke ???
To sie nazywa byc w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.
...był Olek jest A6000
o fak!