Dosłownie drugie moje zdjecie w życiu zrobione ptakowi.
Co o nim myślicie ???
![]()
Dosłownie drugie moje zdjecie w życiu zrobione ptakowi.
Co o nim myślicie ???
![]()
Robin,
Piekne! Przede wszystkim czern pior w polaczeniu z przeplatajaca sie zielenia listkow i piekna czerwienia jarzebinowych kuleczek jest wspaniala. Stworzyles uroczy romantyczny chaos. Jezeli jehstes fanem PS, to sprobuj wymazac listki zakrywajace udo ptaszyska. To jedyny – moim zdaniem, mankament, poza tym proponuje zajac mioejsce na ambonie (mysliwskiej) i wy(pod)patruj ptasie towarzystwo, szczegolnie miedzy uroczymi kuleczkami jarzebiny.
Pozdrawiam,
excel
Zgadzam się z excelem. Fotka jak najbardziej udana, te brzydkie ptaszysko ładnie tam wygląda. Pozdrawiam.
Mi również bardzo się podoba fota![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Ładniunie
Jakbyś tak chlasnął 1/5 od góry i strzepnął z ptaka liscie to by bylo pikniekolorki i kontrast fajne.
pzdr
juka
Jak intruz w raju. Bardzo ładnie wyszła faktura czarnych piór w sąsiedztwie żywych kolorów owoców i liści, oświetlonych słońcem. Dobrze wyostrzone zdjęcie, co przy czasie 1/160 i ogniskowej 300mm nie było zapewne łatwe. A ptak pewnie po chwili odlecial...
--
emc2
Dzieki za komenty , fotka tak zwana "przechodnia" Można było lepiej to zrobić , lepszy kadr itd, ale było pół sekundy na jedno klapnięcie lustra i furrrrr poleciał.
Górę kadru rzeczywiście można by uciąć.
Bardzo ładne
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Ładne zdjęcie. Pytanie: to pełny kadr jest?
Robin, jesteś o dwie ptasie foty lepszy odemnie. Podoba mi się Twoje ptaszysko, listki nie przeszkadzają.Zamieszczone przez robin102