Ożesz TY - gdzie cie tam ponioslo ??? Zsyłka ? Kara ?
Foty nietuzinkowe tematycznie. Podobaja mi sie. Fajne. Masz jeszcze to dawaj...
Ożesz TY - gdzie cie tam ponioslo ??? Zsyłka ? Kara ?
Foty nietuzinkowe tematycznie. Podobaja mi sie. Fajne. Masz jeszcze to dawaj...
...był Olek jest A6000
ooo skad te zdjecia?![]()
Juz wiem, Antarktyda![]()
DziękiZamieszczone przez kisi
![]()
MamZamieszczone przez kisi
![]()
zgadza sięZamieszczone przez suchar
![]()
mam pytanie z innej beczki. Mianowicie interesuje mnie tele obiektyw. Obecnie fotografuje nikonem a za tele sluzy mi bardzo dobra Sigma 100-300/4. Interesuje mnie czy istnieja Sigmy z tej troche wyzszej klasy np. 100-300/4 lub 70-200/2.8 z mocowaniem 4/3. Jesli tak to gdzie mozna je kupic. Ewentulanie ma ktos namiary na zuiko 50-200 w dobrej cenie(u nas stoja od 3600 w gore) moze byc uzywka. Wiem ze to szkielko cieszy sie duzym, zainteresowaniem i dosc zadko pojawia sie w drugim obiegu...a noz
pozdrawiam
http://www.olympusclub.pl/olypedia/i...itle=Obiektywy
Tu masz wypisane dostępne szkiełka.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
chetnie poczytam! dzieki
nic z wymienionych przeze mnielogicznie wypada jedynie 50-500 i 150/2.8 z tych cenowo dostepnych, a szkoda bo ta sigma ktora mam obecnie to podobno jeden z najlepszych telezoomow jakie ta firma wypuscila...pozostaje zuiko 50-200
sigma daje CI odpowiednik 450mm, więc chyba najlepszym wyborem będzie 50-200, co da Ci 400m i troszkę jaśniej na dodatek będzie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.