Zamieszczone przez P
zrobione!Zamieszczone przez celebrity plus
Yx jak widzisz scalilem dwa watki i wyszlo na to ze sie powtarzasz :P wrzuc cos nowego
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Musisz poczekać do jutra(brak zdjęć przy sobie)...Zamieszczone przez Jeronimo
Pozdrawiam
Obejrzalem zdjecia Celebrity z poprzedniej strony i czuje sie zmasakrowany...
I skad ja teraz, k..wa, blisko piec kawalkow wytrzasne?*
:/
*ZD 50 mm f 2.0 makro i 50-200, ktory mialem przyjemnosc macac...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zamieszczone przez Eddie
Ja sobie myślę, że z E-500 i 8MPix to musi być rzeźnia![]()
ee tam
te mewy pod wiatr to stoja w powietrzu, do bani taki test
a powaznie, od kolegi canoniera ktory przechodzil przez 4/3 z porzadnymi szklami slyszalem (slyszalem bo sam nie macalem) ze af w 50-200 jest koszmarnie wolny, szczegolnie w porownaniu z canonowskimi tele (byc moze porownywal ze szklami z silnikiem - wtedy nic dziwnego)
aha, uwazam to za obiektywne stwierdzenie, gdyz kolege stac na wiele i jesli cos go boli to mowi otwarcie, a jesli cos go cieszy to takze przyznaje to niezaleznie od systemu
wiec jak jest z tą szybkością?
celebrity plus wyostrzyles zdjecia? czy normalnie takie ladne wychodza...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Z Canonem eLkami z USM jest szybciej - jak szkło ma przelecieć cały zakres, ale jest inny problemZamieszczone przez gary
z puszkami od 300D do 30D AF wali babole powyżej F4, Olek nie ma tego problemu, kilka najpopularniejszych eLek np: EF 400mm f/5.6L USM, EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200mm f/4 L IS USM i bez IS mają niestety światło mniejsze lub równe F4
Więc, albo pozostaje upgrade puszki, albo walenie serią
![]()
Na spacerze zrobiłem tylko te dwa zdjęcia mewom, akurat latały w nad brzegiem i "nie stały" w powietrzu - tylko przelatywały przez kadr jak małe rakietymimo to AF trafił.
Ja osobiście nie jestem zadowolony ze zdjęć, raczej ze sprawności sprzętu, który dopiero poznaję.