Strona 49 z 55 PierwszyPierwszy ... 394748495051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 541

Wątek: Olympus ZD ED 50-200mm 1:2.8-3.5

Awatar markopolo
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Ten sklep fotozakupy.pl to jakieś ciemniaki dzwonie podaje listę co chcę kupić gostek sprawdza więc czeka stwierdza że wszystko mają.Następnego dnia jadę do Tarnowskich Gór ale coś mnie podkusiło i jeszcze raz dzwonie.Odbiera ten sam pajac poznaje po głosie stwierdza że ale oni tego co chcę kupić jeszcze nie mają.Stwierdziłem że ma szczęście bo jak bym tam dotarł i to samo co przez telefon powiedział by mi osobiście to bym go chyba zgładził z nerwów.Pytam się go co to za sklep mają na stronie internetowej sporo towaru ale na to wychodzi że wirtualnego.

| OlyJedi Awatar johan
    Mieszka w
    Siedlce
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez markopolo Zobacz posta
    Ten sklep fotozakupy.pl to jakieś ciemniaki dzwonie podaje listę co chcę kupić gostek sprawdza więc czeka stwierdza że wszystko mają.Następnego dnia jadę do Tarnowskich Gór ale coś mnie podkusiło i jeszcze raz dzwonie.Odbiera ten sam pajac poznaje po głosie stwierdza że ale oni tego co chcę kupić jeszcze nie mają.Stwierdziłem że ma szczęście bo jak bym tam dotarł i to samo co przez telefon powiedział by mi osobiście to bym go chyba zgładził z nerwów.Pytam się go co to za sklep mają na stronie internetowej sporo towaru ale na to wychodzi że wirtualnego.
    Niestety w wielu sklepach internetowych tak jest. Ja na 9-18 czekam już trzeci tydzień. W jednym sklepie pisało, że dostępny od ręki. Jak złożyłem zamówienie, to nagle zmienili w ofercie na dostępny za trzy dni, po trzech dniach napisali maila, że będzie dostępny za kilka dni. Zrezygnowałem i zamówiłem w drugim sklepie i tu podobnie. Okazało się, że w Olympusie czekają na dostawę, a w sklepach tylko kręcą żeby klienta nie stracić. W między czasie cashback się skończył i 200zł zwrotu huk strzelił.
    E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
    5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII

Awatar markopolo
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Thumbs down

Pytanie oni prowadzą biznes czy dziadowizne jak ktoś zamówi to dopiero sprowadzają.Szukam na daremno a chodzi o sklep gdzie mają na stanie takie torby Kata T-216 i Lowepro Toploader Pro 75 AW zanim kupie chce przymierzyć i dokonać wyboru.Jest w Katowicach sklep fotograficzny porządnie zaopatrzony takie duże miasto ?.
    Ostatnio edytowane przez markopolo ; 7.04.10 o 18:43

| OlyJedi Awatar jozinzbazin
    Mieszka w
    Grodzisk Mazowiecki(okolice)
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Pytanie oni prowadzą biznes czy dziadowizne jak ktoś zamówi to dopiero sprowadzają.Szukam na daremno a chodzi o sklep gdzie mają na stanie takie torby Kata T-216 i Lowepro Toploader Pro 75 AW zanim kupie chce przymierzyć i dokonać wyboru.Jest w Katowicach sklep fotograficzny porządnie zaopatrzony takie duże miasto ?.
    Niestety nie jestem z Twych stron,ale zakupy "torbowe" robiłem tu:
    http://www.torbyfoto.pl/ .Byłem u nich osobiście i dostępność asortymentu jest powalająca.Informacji udzielają rzetelnie i prawdziwie. Co do torby 75-aw Lowepro,to właśnie u nich kupiłem i uważam ją za fajny wór.Pakuję do niej mojego E-3 z gripem+Sigma 135-400 z podpiętym EC14 i jest spoko.Wdepnąłem totalnie w Lowepro i cieszę się z tego.Polecam,chociaż to nie ten wątek.
    U nas niestety handel jest dziwny.Sprzedawców nawet nie stać czasem na pełny asortyment gaci,i to stringów z Chin,a co dopiero mówić o torbach po kilka stów.Jankesów nędzna Europa i tak nigdy nie dogoni.
    Ostatnio edytowane przez jozinzbazin ; 7.04.10 o 22:27

Awatar markopolo
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    do Warszawy to ja nie pojade szkoda że tak daleko.

| OlyJedi Awatar jozinzbazin
    Mieszka w
    Grodzisk Mazowiecki(okolice)
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    do Warszawy to ja nie pojade szkoda że tak daleko.
    Ale możesz wysyłkowo przecież kupić. Za torbę Lowepro mogę ręczyć.Kata to zupełnie odmienny model,więc nic tu nie mam do powiedzenia.

EuroLiberty
    Gość
    Prostota potrafi urzec, ale nie w Twoim przypadku

Awatar markopolo
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Thumbs down

Prostota potrafi urzec, ale nie w Twoim przypadku
    Jak pytam się sprzedawcy czy mają wszystko co chce kupić i stwierdza że tak a wciska kit.Drugiego dnia jadąc do nich robię telefon i stwierdza że niczego nie maja.Prostota potrafi urzec a raczej głupota tak trudno się przyznać klientowi że tego i owego nie mają.Lepiej niech przyjedzie 50 km na darmo do sklepu a może coś innego kupi.

Ale możesz wysyłkowo przecież kupić
    Napisałem że chcę przymierzyć i dokonać wyboru zanim kupie między Kata T-216 i Lowepro Toploader Pro 75 AW .

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Napisałem że chcę przymierzyć i dokonać wyboru zanim kupie między Kata T-216 i Lowepro Toploader Pro 75 AW .
    Ale masz problem... zamów obydwie, przymierz. Zostaw tą która spasuje, resztę odeślij.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Awatar markopolo
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Ale masz problem... zamów obydwie, przymierz. Zostaw tą która spasuje, resztę odeślij
    Wiem o tym ale nie mam 1000 zł po to tylko żeby je przymierzyć jak kupić to po dokonaniu wyboru w sklepie robienie przedpłaty 1000 zł jak tak lubisz robić to ok.

Napisał grizz
    Ale masz problem... zamów obydwie, przymierz. Zostaw tą która spasuje, resztę odeślij
    Zadzwoniłem do sklepu fotozakupy.pl pytam się czy jak kupie te dwie torby i zdecyduje która mi pasuje to drugą mogę zwrócić.Powiedział nie !!.Pytam się czy mają Lowepro stwierdził że nie a na stronie internetowej pisze że jest dostępna od ręki.Chcę jeszcze kupić obiektyw Zuiko ED 50-200 F2.8-3.5 SWD.Jak zamówię i przyjadę to w razie gdy obiektyw będzie miał wade to jest możliwość wyboru.Mówi mi że nie bo będzie tylko ten jeden obiektyw.To jakiś dzieciak zrobił stronę wkleił fotki ile to nie ma towaru.
    Ostatnio edytowane przez markopolo ; 8.04.10 o 12:36