Dzięki Panowie, w sumie to głupie pytanie zadałem
Obiektyw jest z 2006r, powystawowy, sklep wystawił 6miesieczną gwarancję która w tym miesiącu wychodzi, obecny właściciel sporadycznie z niego korzystał. Czy cena 2000zł jest dobra ?
pozdrawiam
Dzięki Panowie, w sumie to głupie pytanie zadałem
Obiektyw jest z 2006r, powystawowy, sklep wystawił 6miesieczną gwarancję która w tym miesiącu wychodzi, obecny właściciel sporadycznie z niego korzystał. Czy cena 2000zł jest dobra ?
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Niestety nie, to wszystko na odległość, obejrzałem tylko sample z tego obiektywu no i oceny (komentarze) sprzedającego. Użytkownik wydaje się być godny zaufania, jednak odnoszę wrażenie, że korzysta z aparatu tylko okolicznościowo - tak więc pytania na temat ostrzenia itd chyba nie mają sensu.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
cena jest dobra.
No i masz gwarancję jeszcze
Sprawdź go sobie w domu jak łapie AF i czy przy AF-C równie szybko, i czy przy zoomowaniu w dół "pompuje" powietrze ! Jeżeli tak to nie ma się do czego przyczepić. A z jakiego miasta / okolic jest sprzedąjacy ? Może ktos z "naszych" mógłby podjechac i namacalnie ocenić![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
Na allegro jest też wystawiony taki obiektyw, jak na razie była cena 1800 zł.
Z tego co jest napisane w opisie - kupiony był w komisie, ale wcześniej również był używany nie wiadomo tylko ile, karta gwarancyjna wygląda na starą (zżółknięta). Na zdjęciu obiektyw wygląda OK, jedynie chyba osłona przeciwsł. jest zarysowana (tak przynajmniej mi się wydaje patrząc na zdjęcia).
to wystawił Dekwal z OC .... https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=21034 więc powinien być OK![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
Cena dobra. Nawet w okresie mocnej złotówki to ten obiektyw na rynku wtórnym oscylował ok 2000,00zł. Jeżeli dostaniesz jeszcze półroczną gwarancje to muszą być pewni sprzętu.
Cena jest w okolicach 50% sklepowej nówki z SWD- jak za trzyletni obiektyw bez gwarancji to tak akurat.
To zwykle nie jest podstawowy obiektyw- szansa, że był używany sporadycznie, jest spora.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra