Ok. Sorki. Nie zauważyłam w jakim temacie siedzimy - czytam tylko nagłówki wątków. Rano zamieszczę foty wysuniętego obiektywu. Będzie rzeczowoZamieszczone przez Jeronimo
![]()
Ok. Sorki. Nie zauważyłam w jakim temacie siedzimy - czytam tylko nagłówki wątków. Rano zamieszczę foty wysuniętego obiektywu. Będzie rzeczowoZamieszczone przez Jeronimo
![]()
https://forum.olympusclub.pl/topics5...,24.htm#147276Zamieszczone przez alakin
Ooo przyjemnie zmniejszyli skubańca ;p
Nie będzie się jak lansować ;p
Ciekawe czy 35-100 też odchudzą?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
co do wysuniętej mordki to coś za coś....
gdyby nie wysuwał to byłby duży i ciężki...i tak jest dobrze że nie kręci końcówką jak np 40-150. Dla mnie wygodne jak chcę o coś oprzeć szkło kiedy nie mam statywu - nie zakłóca pracy AF.
Nie narzekać, takiego obiektywu w podobnej cenie nie dostaniecie nigdzie. To ewenement E-systemu....
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Ze zdjeciem byłeś szybszy. Więc sie już nie wysilam. Alakin już widzi, jak wygląda to szkiełko.Zamieszczone przez C+
dziękuję pięknie![]()
stare i nowe
były różne graty 4/3 (standardowe i pro)
jest: FF Canona
będzie: dodatkowo EP-1 z naleśnikami
Czy ktos z Was uzywa 50-200 z monopodem?Do jakich czasow mozecie zejsc? [najlepiej tak mniej wiecej, nie wiem, na 200mm? wczesniej?]
Wiem, ze to od trzymania zalezy, ale... ja nie daje rady w rece ustrzymac dluzej niz 1/320... :/ A monopod na pewno by pomogl tylko nie wiem wlasnie, jak bardzo [czy kupowac]... [ISa nie mam, mam E330
]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.