Świetne prace, kapitalna wyobraźnia.
Świetne prace, kapitalna wyobraźnia.
po prostu Z A J E B I S T E!
ciekawy jestem ile czasu zajmije Ci zrobienie 1 fotki?
Niestety sprzedając tą serie jestem zobowiązany tajemnicą dot. spraw technicznych, dlatego przepraszam, nie mogę pokazać fot z "planu".
Drozdu: zdjęcie robie wolno, około 2-3 dni, wynika to też z tego iż nie wykonuje tego ja - ja tylko tłumacze mojemu "pomocnikowi", co gdzie ustawić, przesunąć, co wcisnąć i przekręcić, a później wiadomo - obrabiam.
pozdrawiam
rogal
54.
Nie do końca rozumiem co widzę ale ciekawie to wygląda. Fajny efekt. Możesz coś napisać o tym zdjęciu?
mente et malleo
Marecki: Tez nie do konca rozumiem co zrobiłemOstatnio mam chyba troche "katastroficzne wizje" - o ile mozna to nazwac "wizjami", a podtrzymujące liny prawdopodobnie są odzwierciedleniem ratunku, przed tym, co i tak nieuniknione.
Taki sobie... pstryk.
seria z warzywami w roli głównej i osiągnięte w niej efekty są powalające. Śnieg z mąki, palmy z koperku i tak w nieskończoność przez ziemiaczane wzgórza. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Na temat ostatniej pracy to nie odbierałbym jej w wizjach katastroficznych te ratujące liny ktoś założył i ocalił.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie bardzo pomysłowe i się podoba.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Ostatnie bardzo pomysłowe, a te liny, chmury i kolorki dopełniają wizji armagedonu blokowisk![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ten wątek to jeden z tych, w których z niecierpliwością czekam na następne fotki
Ostanie "krajobrazy" również bajecznie zakomponowane, świetnie wykonane i z bardzo mocną, niemniej idealnie pasującą tu kolorystyką.
Autoportret mnie zastanowil, skąd motyw wózka inwalidzkiego w tej fotografii?