Strona 7 z 36 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 354

Wątek: Kilka moich fotek

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Taduszu. Ludzi można podzielić w różny sposób. Na czarnych i białych, wierzących i nie wierzących, mądrych i głupich itd.

Jest jeszcze jeden podział. Ludzie dzielą się na tych, którzy śmieją się czytając "Przygody dobrego wojaka Szwejka" oraz na tych, których koszarowo-klozetowo-prostacki humor nie bawi. Ty Tadeuszu (z całym szacunkiem dla Twojej osoby) zaliczasz się do drugiej kategorii. Ja zaś czytam Szweja raz w roku i dlatego fota Rogala mnie rozbawiła.

Nie widzę w niej próby szokowania - autor nie pokazał genitaliów, makrofotograficznych zbliżeń ekskrementów (kupy znaczy się), symboli religijnych w dwuznacznym kontekście itp. Jeśli dobrze odczytuję intencje Rogala, to chciał po prostu pokazać zabawną fotę. I moim zdaniem to mu się udało (ale ja jestem szwejkofilem ).
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    a mnie rozbawila i obrzydzila ... fotka mi sie nie podoba! i nie widze powodu zeby pisac na ten temat referat (podzielam zdanie Tadeusza)

ta fotka napewno jeden cel spelnila.... jest duzo komentarzy :P

pozdro
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Jest jeszcze jeden podział. Ludzie dzielą się na tych, którzy śmieją się czytając "Przygody dobrego wojaka Szwejka" oraz na tych, których koszarowo-klozetowo-prostacki humor nie bawi. Ty Tadeuszu (z całym szacunkiem dla Twojej osoby) zaliczasz się do drugiej kategorii. Ja zaś czytam Szweja raz w roku i dlatego fota Rogala mnie rozbawiła.
    No, stawiać Haszka na równi z rogalem... Z całym szacunkiem - ja np. lubię nie tylko Haszka, ale i taką "Jesień w Pekinie" też, ale fota rogala wywołuje we mnie niesmak. Ale ja to truskawki cukrem...

| OlyJedi Awatar rogal
    Mieszka w
    Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Ciekawa dyskusja na forum - osiagnalem swoj cel

"czy istnieja Twoim zdaniem ograniczenia kulturowe, które nie pozwalają pewnych fotek wystawiać. " mysle ze tak, ale raczej chodzi mi o zdjecia ktore moga zrobic komus przykrosc.

tutaj chcialem przedstawic w troche komiczny sposob zabieganego czlowieka, dka myslisz ze model moglby trzymac hamburgera w drugiej rece? hehe

Mam pytanie... oglada ktos z was np. filmy ktore nie wzbudzaja milych i przyjemnych emocji? np. horrory... jesli tak to czemu?
    Jakiej emocje wzbudzilem i ciesze sie z tego, jak sie nie podoba, wracam na swoje podworko.
    pzdr

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Rogal - według mnie fotka jest całkowicie od początku do końca ustawiona - krem do golenia, gazeta, przewiesiony ręcznik, papier na kolanie - i na pewno ten Pan nie robi tego co wszyscy teraz myślą - zgadza się ? - nie wierzę, że komuś zrobiłeś to z zaskoczenia i zamieściłeś tutaj.
    Na tym forum były zamieszczane ostrzejsze i bardziej kontrowersyjne zdjęcia, jestem trochę zaskoczony tym oburzeniem - ale każdy ma prawo do wypowiadania własnego zdania i należy to uszanować.
    Niektórzy z róznymi sytuacjami i ludźmi w życiu się spotykali i pewnie nic ich nie źdźiwi - chyba też się do takich zaliczam - dlatego jednym okiem wpuściłem tą fotkę - a drugim wypuściłem - i nie ma sensu się o nią teraz sprzeczać.

Spokojnych świąt życzę.
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi Awatar rogal
    Mieszka w
    Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez john100
    Rogal - według mnie fotka jest całkowicie od początku do końca ustawiona - krem do golenia, gazeta, przewiesiony ręcznik, papier na kolanie - i na pewno ten Pan nie robi tego co wszyscy teraz myślą - zgadza się ? - nie wierzę, że komuś zrobiłeś to z zaskoczenia i zamieściłeś tutaj.
    Tak, zgadza sie.

| OlyJedi Awatar rogal
    Mieszka w
    Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    "Twoj powyższy komentarz jest mocno ironiczny i raczej pasuje do Twojego awatarka"
    masz cos do mojego awatarka? :>

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Rogal,
    Nie bądż taki zaczepny.
    Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Kto ma przy kibelku gazetownik - ręka do góry. Ja mam . Serio. Jeśli kto nie da wiary, to gotów jestem przesłać fotę. I jeszcze mam specjalną lampkę do czytania.

A kiedy jestem zmuszony okupować obcy kibelek (ze wstrętem ), to czytam np. opakowania proszków do prania (bo mało kto ma zwyczaj trzymania gazet w ubikejszyn ). Ja nie potrafię sprawiać brzydkich czynności fizjologicznych bez zajęcia oczu literami. Takie sprzężenie nerwu wzrokowego ze zwieraczem .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar rogal
    Mieszka w
    Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    hehe no ja nie mam ale tez zazwyczaj czytam to co jest na opakowaniach, tubkach itp ;>
    Zaraz artysci powiedza, ze nie wypada normalnym ludziom, rozmawiac o tym co sie robi w wc podczas warczenia w porcelanke.
    pozdrawiam