A no wyszło Ci to, i nawet ramka mi nie przeszkadza choc moze za gruba troche. Rafał ta kobieta jest nagaIMHO nie erotyczno co bardziej wyspecjalizowany akt
A no wyszło Ci to, i nawet ramka mi nie przeszkadza choc moze za gruba troche. Rafał ta kobieta jest nagaIMHO nie erotyczno co bardziej wyspecjalizowany akt
21.
Która godzina?
![]()
wystarczy?
ciekawe kto jeszcze napisze
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Trudno sie tu rozwodzic nad tym zdjeciem... Komentarz johna100 ladnie ujmuje wszystkie aspekty, jakie komentarz do tego zdjecia powinien zawieracHmm...
mmmhhmmm
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
nic dodać nic ująć
![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Właśnie przed chwilą dałem pro temu zdjęciu na FotoToku. Nie wiedziałem, że to Twoje.![]()
Jestem przeciwny tego typu fotkom. Dowcip, jak ktos na sraczu siedzi? Może w krajach na zachod od naszego.
Pzdr, TJ
Tadeuszu, jak nie rozumiesz, o co chodzi, to masz do czynienia ze Sztuką, przez duże S. Rozumiesz, obieranie ziemniaków w warszawskiej Zachęcie, robienie zdjęć tyłków czy też stawianie jednego na drugim wypchanych zwierzątek futerkowych...Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
O skopanym balansie bieli chyba nawet nie warto wspominać, prawda? :-)
Rogal,
mam do Ciebie pytanie. Wiesz, najczesciej tak sie zdarza, ze publikujac swoje fotki, proze, wiersze, piosenki czy tez udzielajac komentarza do zdarzen, wypowiedzi, artykulow, bog wie czego jeszcze - ma sie jakis cel, chce sie do kogos dotrzec, zwrocic na siebie uwage, itd. Powiedz, jaki cel Toba kierowal, aby przedstawic nam to zdjecie? A moze dla udokumentowania tego wydarzenia w calosci masz jeszcze nagranie audio? Wtedy moze moglbys swoim dzieciom i wnukom pokazywac, jaki to czasami bywasz dzielny. Wiesz, no moze troche szarzuje slowami, wyobraznia moja goni w poszukiwaniu zrodla pomyslu, ale jakos mi sie nie udaje natrafic na slad.
Tadeuszu, na zachod od Ciebie tych zdjec tez sie nie oglada w kregach normalnych osobnikow. Ja przynajmniej nie spotkalem, a mowia, ze do normalnych naleze.
Rogal, nakresl prosze, pobudki, jakie Toba kierowaly zanim Tobie, albo Ty strzeliles taka fotke. A tak a propos - czy u Ciebie to normalne, ze sie wchodzi do toalety, kiedy ktos z niej w calej rozpietosci korzysta? Cos mi tu nie gra, czyzbym mieszkal w buszu?
pozdrawiam,
excel