Twierdzisz, że gdyby na ekranie był video-czat z mlodym nagim mężczyzną, pokazującym filutka, byloby lepiej?i wtedy.... pod lupą czat czy filutek?
![]()
Twierdzisz, że gdyby na ekranie był video-czat z mlodym nagim mężczyzną, pokazującym filutka, byloby lepiej?i wtedy.... pod lupą czat czy filutek?
![]()
co tu dużo mówić- jestem pod wielkim wrażeniem. strasznie mi się podoba klimat ! twój wątek będzie często odwiedzany przeze mnie : )
jednym słowem, jak dla mnie 5 gwiazdek ; )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
No to masz kolejnego fana![]()
Bardzo fajne wariacje warzywno-owocowe.
Drzewa brokułowo-kalafiorowe kapitalny pomysł.
Pozdrawiam.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ostatnie bardzo mi się podoba to ujęcie z boku Bohaterki.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zdjęcia super. Powaliły mnie na ziemię, ale wstałem żeby dalej je oglądać.
Nie wiem jak opisać mój zachwyt.
Jakoś nie trafiłam tu wcześniej, a szkoda...
Warzywka są boskie!Rybki z brukselki i makaronowe muszelki (dzisiejszy obiad zresztą
). Niesamowite masz pomysły, pogratulować.
Bardzo mi się podoba walący wieżowiec. Fotka ma to "coś". Czekam na kolejne.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Stronka bardzo długo się ładuje, sama strona jak i poszczególne okna. Ładnie zrobiona.
Gratuluje pomysłowości.... jestem pod ogromnym wrażeniem.
Olympus E-410 /ZD 14-42mm / ZD 40-150mm / ZD 70-300mm / om 50mm 1\8f
Www bardzo ładne i pomysłowe.
Wolne ładowanie jest chyba winą serwera, który dość mocno limituje prędkość pobierania zawartości hostingowej (max 50kB/s to trochę mało)