Skąd w ludziach biorą się takie chore wizje?![]()
Skąd w ludziach biorą się takie chore wizje?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chore wizje fajne sąTylko żeby były perfekcyjnie chore, muszą być perfekcyjnie dopracowane.
A po co ludzie reżyserują horrory i thrillery?
wykrecik, tak to taka plyta (2x 60x90cm), nie mam w pokoju wolnej sciany, a ciezko mi przestawiac meble. Nie mam tez takiego lozka, druty zrobilem w 3d maxie.
rogal udzielasz się rzadko ale za to pokazujesz konkrety !!!
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Gratulacje z okazji kalendarza!
Będzie więcej?![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mocne ale dobre, nawet bardzo dobre. Czekam na więcej
Mój psycholog też nie wie. ;p
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
56.
Ostatnio edytowane przez rogal ; 1.02.09 o 17:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
To zdjęcie mi przypomina sytuację z pracy, kiedy była telewizja i robiła jakiś reportaż. Pan kamerzysta postanowił sfilmować moje plecy jako przerywnik i strasznie się uparł, żebym wziął do ręki lutownicę. Na moje pytanie po co skoro akurat nic nie lutuję tylko mierzę coś falomierzem, odpowiedział, że tak mu się lepiej komponujeW końcu wziąłem zimną lutownicę do ręki (potężna jest siła telewizji
). Znajomi, którzy mnie potem oglądali, pytali po co ja trzymałem tą lutownicę w garści
Piszę to dlatego, że tu też jest jakaś sztuczność. Lewa ręka na klawiaturze (po co- do czytania?) i pusta filżanka.
PS
Zmień psychologa![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA