Ale kilmat... Wszystkie twoje fotki sa w pewien sposob wyjatkowe, wyrozniaja sie. Pokaz nam widoczek w tym stylu
Pzdr
Ale kilmat... Wszystkie twoje fotki sa w pewien sposob wyjatkowe, wyrozniaja sie. Pokaz nam widoczek w tym stylu
Pzdr
Lukrowane paluszki![]()
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
kowal73, ja tylko robie zdjecia, nie jestem poeta zeby dopowiadac do nich jakies historyjki. Uwazam tez, ze zdjecie powinno mowic samo za siebie, nie wiem czy moje foty cos mowią, robie to... bo lubieJesli masz jakies konkretne pytania - wal smialo i spij dobrze
daghda, przeciez mieso go nie zjadlo
dka, hehe no przeciez mam kwiatuszki, a nawet pluszaki :>
suchar, widoczek mam na stronie 10
O zesz, jakos go przeoczylem. Jest mistrzowski. Mowie to zupelnie szczerze. Wyglada jak wziety z jakiejs niezlej wystawy fotograficznej. Brawo, jestem pod wrazeniem. I to utrzymany w Twoim abstrakcyjnym stylu. Duze wyrazy uznania.Zamieszczone przez rogal
do mnie krzyczy nie mówiZamieszczone przez rogal
(jeszcze raz napiszę "świetna") jak byś napisał ze pomagałeś kumplowi z kryminalnej to bym uwierzył
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Cześć
Fotka, że palce lizać..
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
alez nam foty serwujesz... cos innego, masz wizje i potrafisz to swietnie zrealizowac
a reka genialna! ja to juz widze na plakacie jakiegos filmu![]()
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
29.
rogal:
wymiatasz chłopie, wymiatasz. nie wiem z jakiej ilości odsiewasz takie cudeńka, ale efekt powala. zdjęcia mają w sobie od cholery życia, ekspresji, klimatu.
nie wiem czy jeszcze tu zajrzę bo wymiękam jak patrzę na te FOTOGRAFIE (tak, dużymi literami).
szkoda ze nie ma w galerii bo chcialem ladnie ocenic - bdb!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać