26 - to pewnie "rozpustna uczta obrzydliwie bogatego bogacza".
ja nie moge z tego goscia..
"miecho" na ferrari to twoj dowod, ze wszystko mozna sfotografowac. mysle, ze pasuje wypowiedziec w tym miejscu naduzywany termin - "masakra". pozdrawiam![]()
26 - to pewnie "rozpustna uczta obrzydliwie bogatego bogacza".
ja nie moge z tego goscia..
"miecho" na ferrari to twoj dowod, ze wszystko mozna sfotografowac. mysle, ze pasuje wypowiedziec w tym miejscu naduzywany termin - "masakra". pozdrawiam![]()
Dobreee. Ale z tymi robalami przegiąłeś. Skądżeś takie mutanty wziął, fuuuuj![]()
Fajny pomysł z tymi martwymi naturami. Dociera dopiero po chwiliI dobre wykonanie.
P.S. Nie rozbijaj tego kotleta, bo teczka się zniszczy.
a tak wogole, to rogal juz mnie chyba w zyciu nic nie zaskoczy po takiej dawce obrazkow. slusznie ktos zwrocil sie do ciebie tekstem "moim zdanie powinienes poszukac dobrego psychologa rogal "![]()
spoko, radze sobie bez
agapied: znalazlem za szafa w pokoju ;>
Rogal rewelacyjne foty
Jak nie masz na czym rozbijać mięska to podeślę Tobie deskę drewnianą (dębową![]()
) w zamian za to, co chciałeś na poprzednim zdjęciu użyć
![]()
OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary
28.
może coś więcej napiszesz o zdjęciu, bo jak nie to będzie mi się śniła (świetna)
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Zdjęcia są po prostu odjechane. Nie szkoda Ci tego Acera Ferrari?![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
rogal, czy slyszales moze o tym, ze mozna tez fotografowac kwiatuszki, laweczki w parku, albo nadwarcianskie krajobrazy?![]()
uznanie.
klimacik jest...brrrr...dobre foto. jak większość tutaj
.