O kurcze, morderca!... Zlapales go na goracym uczynkuSwietne! Tak sugestywne, tak mocne... Mis... I te upiorne oczy. Duze brawa!
Pzdr
O kurcze, morderca!... Zlapales go na goracym uczynkuSwietne! Tak sugestywne, tak mocne... Mis... I te upiorne oczy. Duze brawa!
Pzdr
Fajnie Ci to wyszło, trochę ciemnawo, ale dzięki temu jest klimacik. Wzrok misia przeszywa na wylot... Z ostatnich fotek najlepsza.
pzdr
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Heh niezłe - psychodeliczne![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No niezłe, niezłe szkoda że ta krew nie jest do końca realistyczna![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
krew, jak krew, ale te oczyska... brrr, ciarki mam
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
To ja sie pochwale:
Dzieki OlympusClub sprzedalem pierwsze swoje zdjecie.![]()
PS. Dzieki dla RadioErewan
Hej
Poszło te na kibelku ???
Myślałem, że na podanym linku będzie Twoja galeria - jak można zobaczyć wszystkie fotki?
Zamieść fotkę, która poszła.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
john, poszla fotka nr 17.
Ja robie bardzo malo zdjec, srednio 2-3 na miesiąc. Wiec prawie wszystko jest w tym wątku. Jesli bede miał swoją www, napewno sie nią pochwalethx
Teraz się jej bardziej przyglądam i widzę, że ta paleta kolorów na ścianie to malutki przekręt
zgadza się?
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300