23.
23.
Rogal,
ta fotka zawiera conajmniej 3 dna, jak nie wiecej. Niech Cie bogi wszelkie przed Giertychem wszechpolskim chronia.
Ciekaw jestem, oj tak, jak Tys to uczynil i skad ten pomysl. Choc chyba wiem skad.
pozdrawiam,
excel
Podobają mnie się te rogalowe zdjęcia. Zmuszają do pomyślunku.
I tak:
Facet na kiblu: Nie widzę w tym przekroczenia żadnych granic. Fotka nie porywa, ale pomysł jest dobry, realizacja też nienaganna.
Ręka i chleb: Podzielam zdanie, że talerz nie jest tam potrzebny. Światło fajne i kadr ciekawy. Stary, jak to jest Twoja ręka to nie zamieszczaj zdjęć całego ciała [taki mały chamski żarcik].
Pani w kącie: Zawiało grozą. Ciekawe jest. Powiedz tylko czego cień widać w tle.
A podsumowując: dobrze mi się Twoje zdjęcia ogląda. Mają charakter. Nie można być w stosunku do nich obojętnym.
"hans und helmut trinken vermut"
Ostatnia fotka nr "23" Podoba mi się bardzoUkazuje takie Smutne przerażone dziecko po wielu ekscesach z np "Pijanymi rodzicami (patologią w domu) " Bardzo mi się podoba i w ogóle jest bardzo fajne. Pozdrawiam
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
djus: a nadzieja i cieplo, jedynie w przepalonym... misiuZamieszczone przez djus
mocna rzecz. ten cien to cien smoka? pasowaloby, dla dziecka rozne rzeczy-czasem irracjonalne sa przerazajace. do tego ta pustka. no tak-jedynie misiek jest po "wlasciwej" stronie.
djus, moja interpretacja tej fotki jest zupelnie inna.Zamieszczone przez djus
pozdrawiam,
excel
24.
pająki
Witam
Heh - gryzą te pająki?
Fajny pomysł, mogłeś zatytuować "sztuczna inteligencja na kwiatku"
Nawiązując do pająków - ostanio wchodzę do klienta do pokoiku (dosłownie pokoik, jakies 3/4 metry) a tam pełno pająków w terariach - w pierwszej chwili myślałem, że sztuczne - bo się nie ruszały - ale taki ich tryb życia. Największe wrażenie robił fakt, iż właściciel sypia pod pająkamidużych jest 50, malutkich ponad 1500 sztuk, tutaj link: http://www.ptasznik131.republika.pl/
p.s. przepraszam za zamieszczenie fotki - jeżeli jestes przeciwny zaraz usunę.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
25.