oczywiście nie każdy ma żonę tak kreatywną znająca się na wizażujakbym miał taką żonę, to też bym na niej zarabiał
znam jej twórczość stockową jest idealnym przykładem że nie potrzebujemy ogromnego studia i modeli(ek)To moja idolka (ktora podobno niezla kase foci na stockach) - Matka Wariatka
wyczucie kompozycji trzeba mieć w całej fotografii, a stół bezcieniowy możesz mieć już za 40zł a może i miej jak poszukasz po sklepach budowlanych.trzeba miec bardzo dobre wyczucie kompozycji, male mini studio (stol bezcienowy czy cosik)
A oto przykład takiego stołu:
a to fotografia jaką można zrobić
przez 1,5 miesiąca zarobiła 5,5$ nie dużo ale gdybym jej nie wystawił lezała by na dysku twardym i niezarobiła nic![]()
tylko z Shutterstocka umiściłem link z którego mogę mieć profity, tylko dlatego aby ktoś chcąc się zarejestrować nie pomylił się i nie zarejestrował się jako kupujący chcąc sprzedawaćmasz jakies profity z tego ze ktos sie zapisze?![]()
dlatego zapraszam wszystkichW sumie w tym watku fajnie jakby zabraly glos osoby ktore maja jakies doswiadczenia z tego typu dzialalnoscia/serwerami...