Dzieki Voovoo2Zamieszczone przez voovoo2
![]()
Ostatnio wysłałem parę fotek (m.in. właśnie 1) do empik foto żeby utrwalić ją na papierze 20x30 - jestem strasznie ciekaw jak wyjdzie
A póki co wrzucam kolejną:
6.
Dzieki Voovoo2Zamieszczone przez voovoo2
![]()
Ostatnio wysłałem parę fotek (m.in. właśnie 1) do empik foto żeby utrwalić ją na papierze 20x30 - jestem strasznie ciekaw jak wyjdzie
A póki co wrzucam kolejną:
6.
myślałem, że to gdynia
Niesamowite niebo ci wyszło, czy to jakis filtr założyłeś ??
Choć jakość fotki pozostawia wiele do rzyczenia... zle ma swój klimat...
/*...................*/
/* ...........................*/
Filtr cyfrowy - zwykły gradient różowy mieszany bodajże w trybie colorZamieszczone przez zibi1303
![]()
A co w jakości się Tobie nei podoba ? Za mała, za ciemna ?![]()
Jest prawie OkWg mnie za duzo czarnego,smolistego,nieczytelnego dołu.....ale moze to mój monitor
Pozdrawiam
Wiem wiem ... to przez mój monitor - Rafał Czarny zawsze się o to przyczepiaZamieszczone przez voovoo2
)
Rafale - a właśnie - czemu teraz mi tego nie wypomniałeś ?![]()
Szaraczek to mały zając a tu widę jakąs duzą myszęNa drugiej fotce jakis odlot czyzby prezydent??
ale to zarty...............Fotki bardzo mu się podobają.Zgrabne ujęcia,ładne kadry i kolory......
![]()
Z ostatnich zdjęć podoba mi się,
10. Donald fajne ujęcie kadru i kolorki.
oraz 8. Odlot. Dobry moment wzbicia się kaczki. Dobrze ustawiona ostrość.
Trochę mniej 9. Złote jezioro. Choć promienie padające na taflę wody, jake fajnym efektem, ale tak kaczka trochę pozbawiona detali. Zaś szaraczek, jak szaraczek, myszka z oczkami, od główek od szpilki. Choś miałeś dobry refleks, żeby ją uwiecznić. I nie uciekała. Trzeba ją było złapać i wypchać. he he![]()
Pozdrawiam Krzysztof W.
No wiesz ?Zamieszczone przez gofer111
az takim (szybkiem) myśliwym to nie jestem
![]()
Preferuję bezkrwawe polowania
Tak czy inaczej dzięki za komentarze i krytykę - mam nadzieję, że ktoś jeszcze trochę "zjedzie" te zdjęcia![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Czas na małą zmianę tematu
Chciałem spróbować street photo ale ze zdjęć, które zrobiłem tylko to mi się spodobało na tyle, żeby je upupblicznić:
11.
![]()
Co o nim sądzicie?
Dla chętnych do wystawienia oceny zamieszczam link - https://forum.olympusclub.pl/album_page.htm?pic_id=379
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....