He he podoba mi się a tych fotkach różowy zafarb nieba. Hmm które lepsze wydaje mi się, że obydwa są dobre.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
Nie można powiększyć?
Żeby nie obciążać Naszego serwera podałem linki do innego gdzie raczej staram się nie umieszczać zdjęć w dużych rozdzielczościach ....Zamieszczone przez celebrity plus
Mało nas na forum ze Szcz_na, będę obserwował zapowiada się ciekawieZamieszczone przez RobertW3D
![]()
No to dorzucam cos nowego (a raczej starego, ale tutaj nie publikowanego) :
Oba zdjęcia mi się podobają (4 i 5).
4. Fajnie promienie słoneczne wpadają przez gałęzie. Dobrze uchwyciłeś moment. Jedynie do czego mogę się przyczepić to gałęzie w prawym dolnym rogu kadru.:-
5. Jeziorko, a po jeziorku kaczki czy coś w tym stylu. Kurczę widoczek ładny taki spokojny niczym z jakiejś gazety przyrodniczej. Może bym kadrował troszkę wyżej.
Ps. Widzę, że książki o fotografowaniu ci służą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof W.
Dzięki wielkie za tak miłe słowaZamieszczone przez gofer111
Robię co mogę aby moje zdjęcia były jeszcze ciekawsze ... czasami przydałby mi się obiektyw macro albo prawdziwy szerokokątny, żeby uczynić je jeszcze bardziej interesującymi
Poza tym chodzenie non stop w te same miejsca jest dobrą nauką samą w sobie - pozwala dostrzec nowe, ciekawsze ujęcia i zakątki
![]()
Podobają mi sie Twoje zdjęcia,mają klimat,ktory mi odpowiada.Szkoda ze fotka nr 1 jest taka mała.....niebo na niej wygląda jak porysowane (pomazane),przy większym formacie łatwo by było dostrzec,ze takie własnie było w naturze.![]()