Proszę o pomoc w znalezieniu ekranu 1,5" do aparatu fotograficznego OLYMPUS C-370 ZOOM.
Ekran uszkodził mi się podczas małego wypadku (pęknięcie). Reszta działa chyba poprawnie. Co mogę z tym zrobić bez oddawania do serwisu (koszt)?
Proszę o pomoc w znalezieniu ekranu 1,5" do aparatu fotograficznego OLYMPUS C-370 ZOOM.
Ekran uszkodził mi się podczas małego wypadku (pęknięcie). Reszta działa chyba poprawnie. Co mogę z tym zrobić bez oddawania do serwisu (koszt)?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeśli tylko znajdziesz taki aparat z uszkodzonym czymś innym to wyświetlacze bez kłopotu można przełożyć. Poszukaj na alledrogo![]()
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Ogólnie z trafieniem uszkodzonego może być bardzo ciężko. Znaczy w końcu trafisz ale nie wiesz ile trzeba czekać. Ja bym proponował skorzystac z jakiegoś nie markowego serwisu - wyjdzie Cię znacznie taniej niżbyś korzystała z markowego.
było sobie życie
Mógłbyś podać jakies namiary ?Zamieszczone przez fotomic
Poszukuję LCD do AZ-2.