Jestem ZA , a nawet sam sie zastanawiam czy kiedyś do mego niedzielnego pstrykania go nie kupić.Zamieszczone przez KaarooL
Jestem ZA , a nawet sam sie zastanawiam czy kiedyś do mego niedzielnego pstrykania go nie kupić.Zamieszczone przez KaarooL
Ja się zastanawiam nad E-400, ale na zwykłe wycieczki (góry, morze, spacery itd...)
Ludzie zacznijcie myśleć o obiektywach (tych lepszych), a nie o kolejnych body!![]()
Myślimy, ale trzeba mieć co podpiąć i tu się ukazuje E-400...Zamieszczone przez celebrity plus
Ale już nie piszę bo sobie nabijam skilla.
mam 3 sztuki bardzo dobrych kitowych szkieł i chyba wystarczy, a body tylko 2 pod 4/3 he he he he heZamieszczone przez celebrity plus
Chętnie bym to zrobił, ale nie znam nikogo w pobliżu kto by miał E-1Zamieszczone przez KaarooL
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
celebrity:
sorry, ale FL-20 niezbyt widzę z takim E-400. jak widzisz rotację palnika i tryb FP w tej konstrukcji? powinni popełnić miniaturkę, np. FL-30, mniejszą od FL-36 ale o podobnej mocy.
też podziwiam, ile to ludzie nakupią aparatów a szkła ciemneeeeee.
Chyba do E400 najbardziej będzie pasowała Fl 50 . Wtedy to bedzie prawdziwy szpiegowski apart. Do samego prezydenta bedzie można podejść na odleglosć 1 metra bo przecież nikt nie pomyśli , że samą lampą sie robi zdjecia.
A stopka w ogole to w nim jest .
He he he
robin:
obawiam się że ta lampa zabiłaby ten aparacik... chociaż, jakiś zawodnik zakładał FL-40 na 750UZ, więc wiele jest możliwości... podpiąłem kiedyś FL-40 znajomego - to dopiero bydle, ale strasznie starociem zajeżdża; obsługa, wielkość i w ogóle.
W piątek to sprawdzęZamieszczone przez KaarooL
.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto