WitamZamieszczone przez andytown
Mam prośbę na fotopolis zamieszczono też pierwsze zdjęcia. niestety w żaden sposób nie mogę ich ściągnąć. Może się komuś udało? i zechce się podzielić (nie tylko wrazeniami).
WitamZamieszczone przez andytown
Mam prośbę na fotopolis zamieszczono też pierwsze zdjęcia. niestety w żaden sposób nie mogę ich ściągnąć. Może się komuś udało? i zechce się podzielić (nie tylko wrazeniami).
E - 300 Dual KIT + SIGMA 30 F1.4 EX + Fl-36 + CF 1 GB plus przystawki
No właśnie, chciałem się powołać na Twój post, ale nie mogłem go odszukać w gąszczu wypowiedzi...Zamieszczone przez RobertW3D
EDIT
pleg oglądałem to zdjęcie robione na ISO800 i... jest takie sobie. Co prawda o niebo lepsze niż zrobiłby E1, ale np. skóra w cieniach jest IMHO nadal nie do przyjęcia
Pozdrawiam,
Piotr.
Wyczytałem dziś w Fotokurierze ,że E400 można kadrować na LCD - czyżby chłopaki mieli doczynienie praktyczne z takim egzemplarzem , czy zrobili jakiś przedruk z szemranych źrodeł ??? Podpadli mi pierwszy raz.
Ta nieścisłość dowodzi chyba , że ten sprżecik był jakoś tak na "chybcika" zrobiony i do końca nie wiadomo jaki miał być.
Wyjaśnienie wszystkich tych domysłów i wątpliwości pojawi się już za kilka dni.
Być może dowiemy się wówczas, że e-400 ma LV oraz rejestruje filmy. Natomiast obiektywy zostały zaprojektowane od podstaw dlatego, że mają wbudowaną OIS.
E1 .......
Co do E-400 to mógłbym mieć jeszcze jakieś nadzieje ... ale LV dodadzą pewnie dopiero w wersji zupdateowanejZamieszczone przez Z
... ale co do obiektywów, to nie ma szans - to są lekkie i tanie obiektywy - jak wypuszczą z OSI to może i będą lekkie ale na pewno nie tanie![]()
Dziwne, bo test E-400 ze zdjęciami gdzie jest przycisk przełączania LCD został zdjęty z głównej strony!
To jest rzeczywiście ciekawe - może ktoś doniósł do Olympusa i zaczeli naciskać by zastąpić te zdjęcia modelem z Fn? Robi się ciekawe - pewnie za pół roku dowiemy się dlaczegoZamieszczone przez jps
![]()
U nas nadal jest stara wesja: http://www.olympusclub.pl/int/index....E-400_back.jpgZamieszczone przez RobertW3D
a co do wyjścia na jaw, nie sądzę by to się stało.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Raz jeszcze wziałem Fotokurier do ręki i wynika, że LV powinien być . Fajnie się porobiło . Może będą 2 wersje ??? Ogólnie aparacik dobrze przyjęty przez panów redaktorów, znacznie lepiej niż na naszym forum.
Nasze forum jest bardzo krytyczne....Zamieszczone przez robin102
Ciekawsze jest to że dobrze o nim mówią np. na forum Nikona !!. Ciekawe że tylko jeden się obruszył, że Canona 350D/400D nie chwalono a tego tak
. Jeden nawet sie wyraził, że "pokonana została kolejna bariera".
Muszę przyznać im rację, choć może gabaryty dużo nie są mniejsze od 400D to wagowo mu bliżej mojego Sp-500 niż do Canona i to też o czymś świadczy. Jestem dobrej myśli, byleby nie był tak koszmarnie drogi jak to niektórzy podają, bo czar pryśnie jak bańka mydlana
/*...................*/
/* ...........................*/