na 99,99% tak właśnie będzie.Mam nadzieję, że oba będa produkowane równocześnie i przez to powstanie nowa półka "total amator"
na 99,99% tak właśnie będzie.Mam nadzieję, że oba będa produkowane równocześnie i przez to powstanie nowa półka "total amator"
było sobie życie
z http://www.four-thirds.org/en/products/lense.html
stary 40-150 oraz 14-45 zniknely...
Nie wielkość, nie obiektywy są tutaj problemem. Najgorsze jest to, że ten aparat nie wnosi za sobą nic nowego. Nawet canon w 400d wprowadził nowości?!
Pozostaje nam jednak dalej gdybanie na temat nowej lustrzanki...
Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.
no i cena jest tez istotna! pamietajmy ze miniaturyzacja kosztuje... ja mysle ze bedzie to body ponizej 4tysiakow ale napewo nie stawiam na 1000-1500zl IMHO![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
tylko ponizej 4000 to bedzie mega strzal w stope (takiego D80 mozna kupic ...)Zamieszczone przez Jeronimo
musi byc ponizej 3000 i to grubo ...
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
no to tez nie wroze nic dobrego... nawet jesli to ma byc lustrzanka totalamator zamiast kompakta (czy jako nastepca kompakta)
/EDIT
ide sobie zrobic nowa herbatke bo mi sie od te go wrozenia fusy zuzyly![]()
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
a matryca jest panasa- to jest nowosc.. (niech ktos potwierdzi bo tylko w jednym miejscu to przeczytalem...)
what the ****Zamieszczone przez LubMich
było sobie życie
przeczytałem i ciekawi mnie jakość obrazu: jeśli faktycznie dali radę z dyszką i ISO 800 będzie ludzkie to nie mam pytań i czekam na normalny aparat.
obiektywy 14-45 i 40-150 faktycznie zniknęły a na ich miejsce weszły nowe, niskobudżetowe.
w takim razie:
- jeśli ktoś chciał kupić klasycznego 40-150 niech lepiej się pospieszy zanim sprzęt podrożeje i zniknie
- łatwiej będzie Wam spławiać 14-45, ten słoik będzie poszukiwany...
- koniec gadki o lepszej (niż u konkurencji) jakości niskobudżetowych ZD
o ile pamietam to zaleta e-systemu byly male, tanie ale za to jasne szklaZamieszczone przez LubMich
nie wiem po co wprowadzaja zamiast nich ciemnice
tragedia