i ich właściwej aplikacji.Zamieszczone przez RadioErewan
Tu jest klucz do sukcesu.
i ich właściwej aplikacji.Zamieszczone przez RadioErewan
Tu jest klucz do sukcesu.
ja tam dziekuje, zeby mi tu procek mial odszumiac. to jest pojscie na latwizne, najpierw niech sie porzadnie przyloza do budowy sensora, a nie niedorobki likwiduja softwarowo.Zamieszczone przez celebrity plus
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Myślę, że tą kwestie zweryfikuje nowy Pentax i jego procesor, szumy mają być porównywalne do C5D![]()
czesc,
mnie za to ciesza takie ceny![]()
http://www.pricerunner.co.uk/photogr.../508662/prices
Zamieszczone przez wgerwat
Czyli E-500 będzie aktualnie najniższą półką?
jaka cena![]()
![]()
było sobie życie
Biorąc pod uwagę to jak "dużo" elektroniki i podzespołów ma w sobie E-500 (był kiedyś taki link w wątku o E-500 do strony gdzie gościu go rozkręcił), to Olympus może jeszcze sporo spuścić z cenyA w PL cena za SE KIT jest niewiele wyższa jak dobrze poszukać
Ale dobrze się dzieje ... niech system się rozwija i niech obniżą cenę E-400, a fundusze przeznaczą na badania nad E-3
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
hehe na pewno przeznaczą, przecież trzeba "mocnych" do kucia w kamieniu...Zamieszczone przez RobertW3D
Cena E-400 jest teraz sugerowana, ale jeżeli będzie więcej niż 3k to trochę im nie wyszło. A i jeszcze jedno! Na ludzi (na kobiety) na prawdę działa, że jest to najmniejsza i najlżejsza lustrzanka. Byłem niedawno w pewnym sklepie to dużo ludzi się pytało czy on naprawdę jest taki mały i że może sobie kupią. Ale ta cena![]()
![]()
Nie wiem co mi sie dzieje, ale im dlużej przyglądam się temu e400 tym bardziej chciałbym go kupić swojej dziewczynie, żeby uczyła się też fotografować (przynajmniej łatwiej by mi było kase wydawac na nowe szkiełka , jak ona połknie też haczyk) No ale 3000 to bym za to nie dał.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Chyba każdy ma takie odczucia, po drugie te 10MPix zawsze się przyda do krajobrazów, tylko dylemat przy takiej cenie czy body czy fajne szkiełkoZamieszczone przez luc4s
![]()