Materiały papierowe mają dłuższy cykl produkcyjny. Weź pod uwagę, że specyfikacja mogła się przez 6 tygodni znacząco zmienić.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
Materiały papierowe mają dłuższy cykl produkcyjny. Weź pod uwagę, że specyfikacja mogła się przez 6 tygodni znacząco zmienić.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Niby masz racje , ale jak tak człowiek sobie pomyśli, że panowie redaktorzy mieli doczynienie z modelem z LV to zdziwienie bierze bo niech by nawet w czerwcu czy lipcu macali ten aparacik i posiadał LV to ten co jest teraz oficjalnie dostępny nie posiada ??? Przecież to nie jest kwestia wersji softu ani piktogramu przy przycisku., ale poważna zagwozdka konstrukcyjno technlogiczna - nie trudna lecz poważna.Zamieszczone przez RadioErewan
Szkoda ,ze nie wchodzi z LV bo bylby to drugi model z tym bajerem i to odrózniałoby go od reszty plastikowej konkurencji . Miałby znacznie wieksze szanse na sprzedaż - chyba ???
Przy cenie okolo 3 tys zł mglisto widze jego przyszlość zwłaszcza ,że E330 jest już chyba w okolicach 3,5zl do kupienia a to zupelnie inna bajka - po prostu prawdziwa lustrznka w porównaniu do E400 . A w ogóle to masz jakies dane ile sie sprzedalo E330 w Polsce , bo na naszym forum jest chyba tylko jeden użytkownik próćz Ciebie.
robin102 E-330 kupisz w sklepie w Polsce poniżej 3k! Ogólnie cała ta prezentacja i posunięcia Olympusa to jedna wielka tajemnica, czym bardziej się zagłębiam tym bardziej jestem zagubiony, ale podświadomie coś mi mówi, że będzie dobrze.
Panowie redaktorzy mieli do czynienia z materiałami prasowymi firmy, pierwszy raz E400 był pokazany w Hamburgu w okolicach końća sierpnia (pamiętny dzień kiedy wyszło na jaw, że nie będzie "E3"). W ręce dziennikarzy aparat trafił w poprzedni czwartek i jest/był w Fotopolis - kto jeszcze go już macał nie wiem, ale na pewno nie Fotokurier.Zamieszczone przez robin102
Sprzedało się ich baaaardzo dużo. Biorąc pod uwagę "statystyczną osobową reprezentację na forum", to właścicieli E500 powinno być w Polsce dziesiątki jak nie setki tysięcy.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
To są dość zaskakujące informacje, zwłaszcza, że Olympus właściwie nie prowadził w PL praktycznie żadnej akcji promocyjnej - w UK były przynajmniej jakieś reklamy w gazetach....Zamieszczone przez RadioErewan
A może mógłbyś wydobyć jakieś konkretne liczby?
Jeżeli rzeczywiście tyle sprzedano E-330, to dlaczego nie widać go w rękach użytkowników (tak samo jak E-500)? Gdzie się nie spojrzeć tam 350ki ...
A tak co by nie było OT - jeżeli z E-400 usunięto LV, to cena powyżej 2500 brutto za body, to jakiś smutny żart lub totalny brak rozeznania w rynku.
A może będą 2 wersje E-400? A może podawana cena powyżej 2,5k to pozostałości po cenie z LV?
Oczywiście, że bym nie mógł. Poznałem cyfry, ale jakoś polubiłem administrowanie klubem.Zamieszczone przez RobertW3D
Swoją szosą też byłem niesłychanie zaskoczony tym co usłyszałem.
Nieodgadnione są decyzje strategów Olympusa. My jesteśmy europejczykami i chyba nie sposób odgadnąć myśli wyrażanych w kataganie.Zamieszczone przez RobertW3D
Arigato!
My też polubiliśmy Twoje administrowanie, ale może mógłbyś podać rzędy wielkości dla E-330 i E-500 - setki, tysiące? Albo chociaż stosunek E-330 do E-500?Zamieszczone przez RadioErewan
Gozaimas!Zamieszczone przez RadioErewan
/EDIT - a znasz może datę kiedy wejdzie do normalnej sprzedaży?
E500 to może nawet dziesiątki tysięcy?Zamieszczone przez RobertW3D
Pozdrawiam
RE OSU !!!