Strona 3 z 62 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 611

Wątek: Olympus E400

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotopolis.pl
    Aparat E-400 jest kompatybilny z całym zakresem akcesoriów Olympus E-System, z niewieloma wyjątkami. Należy tu wymienić choćby gamę najwyższej klasy profesjonalnych obiektywów ZUIKO DIGITAL, które ostatnio otrzymały nagrodę EISA
    a mnie zastanawia jakie to ograniczenia ze nie obsluguje tych obiektywow? a moze przy np. e300 tez sa jakies ograniczenia (a ja o niczym nie wiem)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    zle stawiasz tutaj przecinek, choci ze nie obsługuje OIS w pełnym trybie
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    [kontynuując] powiedzmy sobie szczerze... po E-300, E-500, E-330 to kolejny praktycznie taki sam aparat tylko ze zwaloną ergonomią... dreptanie w miejscu i wypuszczanie syfnych szkieł to ma być postęp?

kur** o co tym ludziom chodzi. przecież nie posiadając mocnego aparatu tracą jakieś 40% klientów, których mogliby mieć po pokazaniu czegoś solidnego.

robin102
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    robin102:

nie marudź tylko zbieraj na Pentax'a... ma i uszczelki i wizjer a tylko dwukrotnie droższy.
    Raczej nie kupię PENTAXA bo za dużo mam gratów olkowych będę focił tym co mam bo do fotografowania (mojego) zupełnie wystarczy. Tylko jakoś tak dziwneie człowiekowi na duszy ,że mój ulubiony producent sprzetu takie durnoty popełnia ( według mnie).
    W gorszej sytuacj są koledzy którzy już nafocili się do bólu takim E-1 i chcieli by przeskoczyć na coś mądrzejszego , a tu kicha .

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    [kontynuując] powiedzmy sobie szczerze... po E-300, E-500, E-330 to kolejny praktycznie taki sam aparat tylko ze zwaloną ergonomią... dreptanie w miejscu i wypuszczanie syfnych szkieł to ma być postęp?

kur** o co tym ludziom chodzi. przecież nie posiadając mocnego aparatu tracą jakieś 40% klientów, których mogliby mieć po pokazaniu czegoś solidnego.
    na Photokina albo 26 września mają pokazać zajawke.
    było sobie życie

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    że mój ulubiony producent sprzetu takie durnoty popełnia ( według mnie).
    IMO to świetny ruch(pomyślane dla przyszłych uzytkowników 4/3) mały, tani... coś dla ludu, dla amatorów. IMO powycina hybrydy jeżeli będize tani, takie były zamierzenia.
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    robin102:

właśnie. rozumiałbym wypuszczenie naraz małego i dużego OLKA. a tu ciągle małe, coraz bardziej plastikowe i coraz mniejsze.

E-1 jest zayebisty i zasadniczo nic mu nie brakuje, ale ja nie mam czasu na odszumianie kadrów w ISO800. dramatycznie brakuje mi czasu a ktoś fotki musi obrobić...

tak czy inaczej zmieniam sprzęt za niecały rok, do tego czasu muszą coś pokazać. kupiłbym przynajmniej 11-22 ale jak poza E-1 nie ma do czego podpiąć to ja w to wbijam.

fotomic:

ja to kiedyś kupię, bo nie trawię "plastyki" fotek wycieczkowych z mojego kompaktu. małe lustro da lepsze efekty.

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Coś nie podoba mi się polityka Olympusa. Myślałem, że będzie jakaś odpowiedź na 80D, a tu???
    Po co taki aparat, jeżeli można jeszcze dostać E-300 poniżej 2tyś. Nie rozumiem...
    Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez maksdj
    Cytat Zamieszczone przez robin102

Najmniejszy i najlżejszy apart lustrzankowy na świecie !!!! to ma być zaleta ????
    Dżizas chyba napiszę do nich list.
    ale może być fajnym gadźetem jako drugi aparat rezzerwowy
    A jak dla mnie to swietny zamiennik .... mojego zabytkowego Zenita
    Nie wiem jak Wy ale ja sie zawiodlem ... oczekiwałem udate'u E-500 ...
    Poza tym nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale ten nowy 40-150 będzie najprwdopodobniej zamiennikiem obecnego 40-150 - za cenę kompaktowości i krótszego dystansu ostrzenia (90cm kontra 1,5 w "starym") otrzymujemy co by nie mówić ciemniejszy obiektyw!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety