do epsona r2400 mozna kupic za okolo 400-500 zl zestaw stalego zasilania, co jest najtanszym rozwiazaniem. a atramenty mozna kupic dobrych firm... np. pantone albo innych, jesli chce sie super kolorkow i trwalosci
do epsona r2400 mozna kupic za okolo 400-500 zl zestaw stalego zasilania, co jest najtanszym rozwiazaniem. a atramenty mozna kupic dobrych firm... np. pantone albo innych, jesli chce sie super kolorkow i trwalosci
I'm so happy with my new black body.
Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/
Po 2,5 miesiącach walki z tą drukarką osiągnąłem wynik pozytywny--Jeśli ktos kupi to ustrojstwo ma możliwość skorzystania z moich doświadczeń, gdyż servis HP to ciemnota, granda i chamstwo (w sensie niedouczenia). W nowej drukarce była uszkodzona głowica, która dawała zmyłkowe komunikaty i wylewała czarny tusz...Rozgryzłem to samodzielnie i efekt jest piorunujący ---kolor super --gradient także . Gładkość i jednolitość płaszczyzn fotograficzno-wystawowe.
Znalazłem także przyczynę bandingu, o którym piszą ludzie na dpreview. Należy wyłączyć zaawansowane funkcje drukowania w ścieżce start /drukarki i faksy/ właściwości B9180/zaawansowane/---Możnaby biedakom na świecie pomóc, bo u nich serwis taki sam mądry jak u nas...
pozdrawiam
Uzupełniam stary temat zrzutem ekranowym ze sterownika --może komuś to się przyda...