Własnie wysłałem im maila z zapytaniem, i czekam na odpowiedz.Zamieszczone przez Jack
Poźniej podzielę się z Wami odpowiedzią![]()
Własnie wysłałem im maila z zapytaniem, i czekam na odpowiedz.Zamieszczone przez Jack
Poźniej podzielę się z Wami odpowiedzią![]()
Napisałeś Pan na Berdyczów. Przeczytaj info na http://www2.olympus.pl/consumer/208_1549.htm i wyślij sprzętZamieszczone przez Tuudi
![]()
Jack
btw. nie rozumiem dlaczego ciagle na forum pisano ze serwis jest w Warszawie.. a pisze w formularzu zgloszeniowym Duchnice (juz pomijam fakt ze woge aparaty ida do Czech)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To piszą tylko ci, którym się tak wydaje. Biuro Olympus Polska (zarząd firmy,dział handlowy) mieści się w Warszawie, natomiast serwis (aparaty, dyktafony, lornetki) fizycznie w Duchnicach.
Jack
teraz to juz zwatpilem... w przyszlym tygodniu musze wyslac sprzet do naprawyChcialem wyslac na adres z formularza zgloszeniowego.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeśli Olympus nie uzna mi reklamacji, to będę musiał płacić koszty przesyłki?
Na tej stronie jakos mało logoicznie jest to napisane...
Nie rozumiem...Zamieszczone przez Jack
Właśnie! Wyślij na ten adres - do Duchnic.Zamieszczone przez Jeronimo
Jack
Uzna. Na początku odświeżonego wątku napisałeś, że aparat jest na gwarancji, czyli masz dowód zakupu i stempel w karcie gwarancyjnej nie starszy, niz 24 miesiące. Co do pisania i uzyskiwania odpowiedzi, zapytaj zaprzyjaźnionego polonisty skąd się wzięło przysłowie "Pisz Pan na Berdyczów!". Wyjasnianie tego tutaj przekracza ramy naszego forum.Zamieszczone przez Tuudi
Jack
Co do "Pisz Pan na Berdyczów" pierwszy raz w zyciu to słysze. Ale już wiem
Mam pytanie czysto praktyczne. Jeszcze nogdy nie wysyłełem sprzetu do Olympusa.
Na stronie pisze, ze musze go wysłac kurierem. Przesyłkę mam osobiscie dostarczyć do punktu UPS, czy jakis Miły Pan po nią przyjedzie?
Jestescie pewni, ze uszkodzenie szyny naprawią na gwarancji ?
Miły pan przyjedzie, tylko musisz zamówić usługę w UPS. Wszystko, jak to zrobić, jest opisane na stronie: http://www2.olympus.pl/consumer/208_1562.htm, punkt 2. "Gdzie mogę naprawić dany produkt?" Wielokrotnie pytasz, uznają - nie uznają, a odpowiedzi były, że uznają. Wyślij, dowiesz sięZamieszczone przez Tuudi
![]()
Jack