no wiesz co, poprostu ech ......... napewno ?Nie mam
no wiesz co, poprostu ech ......... napewno ?Nie mam
było sobie życie
moze jeszcze jedna......skoro nie widzę gwałtownych protestów![]()
nie mam zadnego szerokiego planu...ot tak sobie strzelałem fotki.....to była proba nowego obiektywu.....a fotograf ze mnie niedzielno-urlopowy
fotograf z Ciebie taki jak większość z nas, szkda że nie ma szerokich kadrówZamieszczone przez voovoo2
.
P.S. czym focisz ?
było sobie życie
Akompaniament
E-1 plus 14-45 i od paru dni 40-150
a teraz obiecany akompaniament.....moze sie uda wysłac![]()
Wszystkie fotki robione E-1 i ZD 40-150,surowe,prosto z aparau...trochę przyciete.Warunki do robienia zdjęc fatalne,Cie i swiatło z tyłu,najczesciej słonce za chmurami i moze to mnie uratowało.Brak szerokich kadrów bo moim celem nie był reportarz
POwiem Ci jedno, nie chce aby ktoś Cię opier***ił za to pisanie posta za postem, jeżeli masz napisac dwa posty za sobą to weź wyedytyj poprzedniego posta i poprostu dopis co chcesz. "Zmień" przycisk jest po prawiej stronie posta.
EDIT:
zdjecia całkeim niezłe(szkoda tylko że nie ma szerokich kadrów) ale za to bardzo fajna tematyka, aczkolwiek musisz poczekać na komentarze, ale pamiętaj nie poddawaj się tylko wrzucaj nastepne. Najlepiej wrzuć kilka na raz i zrób trochę przerwy(tak z dzień) poczekaj na komentarze. Tylko nie przesadzaj z ilością na jeden raz tak max z 5 zdjęć
![]()
było sobie życie
Serdeczne dzieki za dobre rady mam nadzieję,że będę umiał z nich skorzystac.Postaram się![]()