moj KIT ledno podolal... mialem problem z ostrzeniem bo moj model byl troche za bliskokurde ale mu z twarzy jechalo (smierdzialo)... dobrze ze zdjecia nie oddaja zapachu
![]()
moj KIT ledno podolal... mialem problem z ostrzeniem bo moj model byl troche za bliskokurde ale mu z twarzy jechalo (smierdzialo)... dobrze ze zdjecia nie oddaja zapachu
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
czy to pies ? jaka to rasa ? fajny ma nos
było sobie życie
Jezeli to cos ma twarz, to w takim razie kto ma morde?Zamieszczone przez Jeronimo
pozdrawiam,
excel
zobacz zalacznikZamieszczone przez fotomic
krasula czarna![]()
było sobie życie
no wiec nie jest to pies ani krasula czarna :P To bawol amerykanski! po lewej moja reka i zegarek Casio, po prawej kawalek lusterka samochoduMorda czy twarz nie wnikam... wiem tylko tyle ze jak mi lepetyne do samochodu wlozyl to przez 10minut smierdzialo niemilosiernie
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeronimo,
pewnie zebow zapomnial wyczyscic. A gdzie to natrafiles na tak smierdzacy egzemplarz? Przeciez Wielkopolska, to nie Ameryka (przynajmniej narazie). Musze chwalic, to moje strony. Biegaja sobie luzaczkiem po zielonych laczkach czy byles w jakims ZOO z pomyslem na FREE ale w kajdankach?Morda czy twarz nie wnikam... wiem tylko tyle ze jak mi lepetyne do samochodu wlozyl to przez 10minut smierdzialo niemilosiernie
Pozdrawiam,
excel
hehe na wyjazd do Ameryki to mnie jeszcze nie stac :P Bylem niedaleko na http://www.zoo-safari.com.pl/Zamieszczone przez excel
hdr zrobiony ze smakiem, ale jakis taki kwadratowy kadr za bardzojak dla mnie![]()
to oryginalny kadr, szeroki kat w 14-45mm... ledwo co chwycilem ostrosc bo byl za bilsko
a co do HDRa to photomatix i domyslne ustawiania![]()