tak, juz wiem - bez podpisu-opisu zdjecia mamy do czynienia z interpretacja zdjecia jako: "Lowca starych talentow'![]()
tak, juz wiem - bez podpisu-opisu zdjecia mamy do czynienia z interpretacja zdjecia jako: "Lowca starych talentow'![]()
Juka, dla mnie zdjęcie ciekawe i temat ciekawy. Wywołało ostrą dyskusję i emocje. I o to chodzi. Ani widoczki, ani pstrzółki, ani motylki nie są w stanie mnie poruszyć. A zdjęcia ludzi tak.
Z niektórymi uwagami kolegów się zgadzam - człowiek po prawej ma ucięty policzek i czapkę. Wolałbym, żeby twarz człowieka z lewej była ostra, bo dużo się na twarzy dzieje. Wtedy ten gość z tyłu stanowiłby dopełnienie. Ja pewnie przerobiłbym taką fotę na czarno-białą.
Ale mimo tych uwag zdjęcie uważam za ważne. I życzyłbym sobie więcej takich na forum. Juka, niepotrzebnie tak nerwowo reagujesz na krytykę. Na tym forum foty "ludzkie" nie cieszą się powodzeniem - wiem coś o tym, bo tylko takie robię. Jeśli chcesz być dopieszczona przez forumowyczów to rób kwatki, pszczółki i drzewka.![]()
Jeśli masz więcej fotek z tej akcji to pakaż.
A tu tekst o podpisach pod zdjęciami. IMO ciekawy:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4180
Rafale, Bóg zapłać
Jednak...
zważcie proszę, że moja nerwowa reakcja nie odnosi sie do krytyki zdjęcia. Po to je zamieściłam, zatem jej czekam - folgujcie sobieRaz jeszcze natomiast, wyrażam sprzeciw wobec schematycznego i krzywdzącego traktowania problemu polskich bezdomnych. Tylko oto chodzi, a o zdjęciu piszcie proszę co chcecie i ile chcecie.
pozdro
juka
I takich fotek na trzeba - intrygujących i wzbudzających emocje , o to chodzi w fotografi.
Trzeba nam fotek,ktore mowia same za siebie......te chyba sa najlepsze.Nie neguje potrzeby dyskusji o fotkach.Dobrze jest jednak dyskutowc o samych fotkach a nie o tym co poprzez fotkę chciał nam powiedziec autor.Ale ja sie nie znam i ta wypowiedż proszę potraktowac z duzą wyrozumiałosciąTez jestem socjologiem
![]()