Prawdopodobnie chodzi o obiektyw, ale naprawde nie jestem pewien ;DZamieszczone przez v3
Prawdopodobnie chodzi o obiektyw, ale naprawde nie jestem pewien ;DZamieszczone przez v3
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Digital Zuiko = Zuiko DigitalZamieszczone przez v3
eh
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A 35mm to co, kaliber?Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E-System ť Obiektywy (kompendium) ť obiektyw 35mm f3,5 (subiektywnie)Zamieszczone przez Eddie
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
No dobra, bo my tu sobie glupie zarty stroimy a zaczyna sie robic powaznieZamieszczone przez Jeronimo
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Ooo, nie spodziewalbym się. Drugie miejsce! Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za oddane głosy (nie liczyłem na tyle).
moim zdaniem najlepsze są tu foty nr 2,4,9... Dziwi mnie wysoka pozycja zdjęcia 18 czy 12... Ja wolę "bardziej artystycznie" - niby te foty są poprawne technicznie, ale chyba tylko tyle.. Mz są to zdjęcia, a nie fotografie. Wiem, że moim fotom tez daleko do fotografii.. Ale foty które wymieniłem mają moim zdaniem najwyższy poziom...
Ale jak ktoś słusznie zauważył, o gustach się nie dyskutuje
Pewnie zostanę zjechany za ten post, ale cóż
Bless
jaki zjechany...
Podbudowałem się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takoz i ja
Pozostaje czekac na gospodarza imprezy, zeby podbudowal jeszcze bardziej![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Zdjęcie nr 2 jest bardzo dobre, lecz nie na temat. Jest zbyt zimne, wyrachowane, jak na temat konkursu. Jest trochę z innej łączki.
Pzdr, TJ