he? o co chodzi z tym Poznaniem.. bo nie kumam tej ironii czy czegos tam. Jesli piszesz ze jestes z okolic P-n to wsiadaj w tramwaj i do centrum i dam ci od reki ten zasilacz![]()
![]()
![]()
![]()
he? o co chodzi z tym Poznaniem.. bo nie kumam tej ironii czy czegos tam. Jesli piszesz ze jestes z okolic P-n to wsiadaj w tramwaj i do centrum i dam ci od reki ten zasilacz![]()
![]()
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Oj jestem w Warszawie, sorry! Po prostu przegladalem posty i zauwazylem, ze napisales, ze Poznaniakom chetnie dasz zasilacz, wiec tak sie troche przygadalem, bo zasilacz by sie przydal, a z Poznania za bardzo nie jestem..., no ze moze i mi bys dal!Jesli moglbys wyslac, to powiedz, jak i ile mam Ci zaplacic za przesylke.
Dzieki!
Andrzej
Też poproszę, o ile jeszcze są....
![]()
Poproszę 1 szt.
Pozdrawiam
Arek
10.
Czy do mego SP- 550 nadaje się ,jeśli tak ,jestem zainteresowany.
Ps: proszę o kontakt z producentem.
Pozdrawienia z Olsztyna, stolicy krainy tysiąca jezior.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/f...ien_17096.html
Witam ! Bardzo proszę o sztukę zasilacza jeśli jeszcze są.Dziękuję i pozdrawiam.
Jacek
Miałem aparat Zorkę 5 i zrobiłem kilka zdjęć.
Czekam od 9 grudnia 2006 na ten zasilacz.
I tak nic nie dostałem i czuję się zrobiony w konia. A widać jak admin się interesuje tym forum...
Nie piszcie mi że źle podałem coś w przelewie bo to nieprawda.
NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W KONIA I NIE WPŁACAJCIE TYCH 5ZŁ! (ku przestrodze innym)
prrimefoto.pl - najwięszky wybór adapterów M42 i innych w Polsce!
Hmm.. ja czekam dopiero od kwietnia...
Ja czekam od marca br. O kant rozwalić ten patent.Zamieszczone przez Tezaur
Juz nie będzie mi potrzebny bo sprzedaję mój aparat (8080) i nie bedzie mi już potrzebny.
Niech ta wpłata będzie potraktowana jako wsparcie forum![]()