Witam,jeżeli jeszcze się mogę dopisać do listy obdarowanych to bardzo chętnie bym skorzystał
Pozdrawiam
matjer
P.s.W dzisiejszych czasach jest to dla mnie oferta wręcz nieprawdopodobna
Witam,jeżeli jeszcze się mogę dopisać do listy obdarowanych to bardzo chętnie bym skorzystał
Pozdrawiam
matjer
P.s.W dzisiejszych czasach jest to dla mnie oferta wręcz nieprawdopodobna
jeśli jeszcze są dostępne to również przyłączam się do prośby![]()
Kwotę zapłaciłem i cierpliwie czekam już prawie 2 miesiące![]()
Ja chciałem powiedzieć, że nasz Admin wszystkie rozliczenia... bardzo dobrze prowadzi. Jak tylko coś yyyyy... że też yyyy... na przykład jest komu winien, to zaraz wysyła ... W ogóle to nigdy nic nie jest winien, bo jest w tych sprawach dbający. Klub prowadzi dobrze... Na PW zawsze odpowiada. Zresztą nie trzeba do niego pisać po kilka PW bo jak wspomniałem jest w tych sprawach dbający ...Zamieszczone przez bit4
To pisałem ja, ten który też wpłacił dwa miesiące temu ...
Łubu dubu ....
... a poza tym ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i k..wa będę jak brzytwa ...
Czy to aktualne? Jeżeli tak to poproszę szt. 1. Co mam w związku z tym zrobić?
Halo Halo prosze o nr konta w sprawie wysyłki zasilacza, bo na info czekam już miesiąc![]()
Też czekam i czekam, od czasu wpisania na forum. Pierwszy chyba ukradli na poczcie, ale mała szansa by drugi poprowadzili, więc czekam...
Witam mam SP 550 , jeśli będzie pasował to bardzo proszę o nr konta .
cyrograf![]()
I ja poproszę o nr konta. Mam C-770...
Dzien dobry sw. Mikolaju,
jestem z okolic Poznania (Warszawa)i nie mam zielonego pojecia, czy jeszcze sie "zalapie" na zasilacz! Jesli tak, to przesylam cyrograf (???) i usmiech od ucha do ucha. Jesli juz nie, albo moje okolice Poznania Ci nie odpowiadaja (podobno nas nigdzie nie lubia!
), to trudno, szkoda, ale mimo wszystko sie usmiecham (juz nie od ucha do ucha).
Odbior - Andrzej