No niestety do mnie zasilacz jeszcze nie dotarl do mojego kolegi z pulaw juz dawno a do mnie jeszcze nic... cos ta poczta nam chyba balagani... bo to juz nie pierwszy raz... narazie jeszcze mam nadzieje ze dojdzie...
No niestety do mnie zasilacz jeszcze nie dotarl do mojego kolegi z pulaw juz dawno a do mnie jeszcze nic... cos ta poczta nam chyba balagani... bo to juz nie pierwszy raz... narazie jeszcze mam nadzieje ze dojdzie...
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
Witam, czy jest jeszcze szansa załapać się na zasilacz do mojego 5050?
pozdrawiam
Michał L.
kupić inny i zarobić końcowkę , tylko żeby był porządnie stabilizowany , ewentualnie zrobić na jakimś prostym scalonym stabilizatorze.
Czy jest jeszcze możliwość otrzymania zasilacza??
Dołączam się do zapytania - Czy istnieje jeszcze możliwość otrzymania zasilacza?? Pozdrawiam . Dołączam cyrograf![]()
![]()
No i niestety zasilacz nie dotarl do dzis dnia... Nie wiem kto zawinil jak zwykle pewnie poczta... Dlatego pisze sie jescze raz na ten zasilacz i nie ukrywam ze bardzo przydal by mi sie do uzytku w domu... Pozdrawiam....
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
Witam!
Czy coś słychać z drugą transzą zasilaczy, która miała być odebrana z Olympusa 2 października? Jest już 5-ty, a nie ma żadnej informacji... (dostałem numerek 41, więc chyba z tej transzy się załapię?)
Pozdrawiam
Gnebi mnie to zdanie. Co znaczy zasilacz z wykrokiem?Zamieszczone przez RadioErewan
Sprzedam NOWY Olympus FE-140.
Niestety, by to zrozumieć musisz przeczytać książkę. Muzyka duszy Terryego Pratchetta wyjaśni Ci ten termin dokadnie. Jest to o tyle groźne, że książek ze świata Dysku jest ponad 20, a przeczytanie jednej grozi uzależnieniem.Zamieszczone przez zazula
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Osoby, które nie znalazły się w pierwszej transzy proszę o wpłaty 5PLN na konto:
Radosław Przybył 50102055581111120028300095 (w Inteligo).
W opisie transakcji podajcie proszę swoje ksywy z klubu!
W czwartek wyślę zasilacze do osób, których wpłaty zostaną zaksięgowane na koncie.
Mailem proszę wysłać do mnie adres korespondencyjny, uzupełniony o ksywę z klubu.
Przykładowa informacja mailowa:
Ksywa: RadioErewan
Adres wysyłki:
Radosław Przybył
ul. Skrzetuskiego 1
00-001 Pacanów
Na jedno zamówienie wysyłam jeden zasilacz, nie wysyłam w jednej przesyłce więcej jak jednego zamówienia (wybaczcie, ale zginę w papierkach jak się na to zgodzę).
ps. Osoby, które chcą odebrać zasilacze osobiście niech czasem nic nie wpłacają.
Mam kolejne 40 zasilaczy. Z poprzedniego naboru rozdałem 30, tak więc chyba wystarczy dla wszystkich.
ps. Nie podaję mojego adresu korespondencyjnego. Chcę zachować odrobinę prywatności. Do tej pory jedna osoba "nie mogła" zrealizować przelewu dysponujący tylko moim imieniem, nazwiskiem i numerem konta. Jak komuś nie pasuje, niech sobie zasilacz kupi w sklepie. Kropka.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto