bedzie porzadna galeria to pewnie bedzie wiecej komentowZamieszczone przez Rafał Czarny
ajajajjakie ladne makro
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Pierwsza seria, z motocyklami, jest rewelacyjna. Bardzo fajne kadry, zywe kolory. Cholernie mi sie podobaja.
Kropelki i makro tez robia wrazenie.
Tak sie wlasnie zastanawiam, moze bym w koncu pocwiczyl kropelkowanie?
Jak myslicie, z 40-150 ma to sens czy lepiej sobie darowac nerwow?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
OdpuśćZamieszczone przez Eddie
taka moja rada... masz jakiś mniejszy ? i np do tego sproboj soczewke jakąs i powinno trybić
V3, mam dwóch dobrych kumpli z Chełma. Byłem tam parę razy, strasznie dużo rond macie w mieście. Niedaleko jezioro Białe i Okulinka, zwana Okurwinką. Jeśli kojarzysz Morulę (jest szefem jednego z waszych miejskich tygodników, nie pamiętam tytułu bo macie ich chyba trzy) to go pozdrów.
a tam duzo... raptem 5![]()
gościa nie kojarze...
No wiesz, miasto Chełm duże nie jest, więc w przeliczeniu na ilość mieszkańców to rond jest sporo.Zamieszczone przez v3
R1 - DRIFT
Fajne iskierki nie ?
Ale ładny kadr. Nic dodać, nic ująć. Trza tylko fotę powiększyć. Iskierki spox.
Nie przepadam za takimi fotkami ale ta mi sie podoba
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski