Patrząc na D80 i E-400 chyba jasny wybór![]()
![]()
![]()
E-400
![]()
![]()
Patrząc na D80 i E-400 chyba jasny wybór![]()
![]()
![]()
E-400
![]()
![]()
Użytkownmicy Olympusa moze i sa najbardziej "usatysfakcjonowani" z wyboru marki bo prawde powiedziawszy nie maja za bardzo innego wyboru - spróbuj sprzedac używany E.... , podczas gdy z aparatami N i C nie stanowi to problemu.Zamieszczone przez blady
Pozdrawiam:
Andrzej
Zamieszczone przez Andrzej100
Pewnie masz spore doświadczenie w handlu używanymi aparatami![]()
Sprzedałem wlaśnie używany E-1 i skasowalem wiecej niż zamierzalem , a poza tym mialem 3 klientow . Sprzedalbym jeszcze drozej , ale slowo drozsze pieniadza i sprzedalem dla krajana z sasiedniej miejscowosci.Zamieszczone przez Andrzej100
Wniosek .Każdy towar ma swego klienta , a mój klient swieżo sprzedał NIKONA D70 "dziwny jest ten świat" jak to Czesiek śpiewał.
Hahahaha,....Zamieszczone przez Andrzej100
Teraz to walnołeś,....ja mam małpkę SP-500 od 10-ciu miesięcy, parę dni temu znajomy zaproponował że chce go odkupić. Wiesz o czym pomyślałem wtedy, że sobie kupię Sp-510,
ale zrezygnowałem bo stwierdziłem, że szybciej uzbieram na E-400
Coś ta twoja argumentacja z nieba spadła..... a może z badań CBOS'u ?
/*...................*/
/* ...........................*/
A za ile chcial go odkupić?Zamieszczone przez zibi1303
![]()
Pozdrawiam:
Andrzej
To jeszcze napisz za jaką kwotę.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam:
Andrzej
to nie tajemnicaZamieszczone przez Andrzej100
za 900 zł, w sklepie, aparat jest do wzięcia za ok 1090 zł, a dla mie 200-300 zł to nie problem. był moment, że chciałem to zrobic, ale po namyśle nie, i już....
Spróbuj ten aparat kupić na allegro w tej cenie![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Jezeli ktoś naprawdę chcial od Ciebie kupić 10 m-czny SP500 za 900 zl to musial być niespelna rozumu, a Ty zrobiłes wielki błąd.Zamieszczone przez zibi1303
![]()
http://www.allegro.pl/item132321678_..._uz_nowy_.html
Pozdrawiam:
Andrzej
Zamieszczone przez Andrzej100
Zamieszczone przez Aukcja Allegro
a w Polsce http://skapiec.pl/site/cat/2/comp/62647