sory, ale trujecie ludziom, LIPA
pozdro
a ja dlaczego po nie których rzeczach jak sie zje ma się sraczke.No właśnie tu chciałbym usłyszeć poraz 10000krotny dlaczego Olympus a nie Nikon
sory, ale trujecie ludziom, LIPA
pozdro
a ja dlaczego po nie których rzeczach jak sie zje ma się sraczke.No właśnie tu chciałbym usłyszeć poraz 10000krotny dlaczego Olympus a nie Nikon
Są dwa wyjścia.Zamieszczone przez inflator
Albo przestaniesz kwękać i kupisz Nikona.
Albo przestaniesz kwękać i zaczniesz robić zdjęcia.
Tertium non datur.
Aha, nowy aparat, oczywiście, nie pomoże Ci robić lepszych zdjęć, ale to pewno wiesz.
co się czepiasz? gdzie masz lipę?Zamieszczone przez fotomic
lgrabun, porblemem kol. inflator, chyba nie jest nowy aparat, bo inflator chciałby aparat olympusa ale nie E-500/E-330/E1, stąd te rozterki, czy czekać na coś ze stajni 4/3 czy iść do aps-c? Mam rację czy coś źle zrozumiałem?Aha, nowy aparat, oczywiście, nie pomoże Ci robić lepszych zdjęć, ale to pewno wiesz.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy POWAZNIE ? siekiera w plecyAha, nowy aparat, oczywiście, nie pomoże Ci robić lepszych zdjęć, ale to pewno wiesz.
a co nie mogę się czepiać ? lipe mijam po drodze do robotyco się czepiasz? gdzie masz lipę?![]()
Kolega inhalator potrzebuje rady. RADA: oddaj wszystko biednym i zajmnij sie wypasem owiec.
jasne, jasne... a zrobisz jakieś ładne zdjęcie lipie, czy dalej się będziesz czepiał?a co nie mogę się czepiać ? lipe mijam po drodze do roboty![]()
rada b. dobra. a ja jako miastowy, chętnie przyjadę na agroturystykę, robić śliczne zdjęcia mięciutkim owieczkomoddaj wszystko biednym i zajmnij sie wypasem owiec.![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Uważaj na smoczyce. Może się pomylić i... lipa.Zamieszczone przez blady
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
co najwyżej mogę Ci narysować, bo ogólnie chwilowo u mnie ze sprzetem lipajasne, jasne... a zrobisz jakieś ładne zdjęcie lipie, czy dalej się będziesz czepiał?![]()
ja miastowy nie jestem, ale na łące sam bym się po wypasałrada b. dobra. a ja jako miastowy, chętnie przyjadę na agroturystykę, robić śliczne zdjęcia mięciutkim owieczkom![]()
![]()
smoczyca jak smoczyca, może spotka Cie księżniczka Trollewna ? I wszyscy wsiądziemy z tymi baranami do TrollejbusaUważaj na smoczyce. Może się pomylić i... lipa.![]()
Problem rozwiąże zapewne skutecznie rzucony banan.Zamieszczone przez fotomic
[głos z oddali]Fotomic, nie pal tego więcej![/głos z oddali]
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
co Ty chcesz nam trollejbusa wykolejć ? Ty zamochowcu jeden, sabotażysto .........Problem rozwiąże zapewne skutecznie rzucony banan.
Fotomic w trawie piszczy[głos z oddali]Fotomic, nie pal tego więcej![/głos z oddali]. Spoko spoko, tak reaguje człowiek po wieczornej lekturze forum OC hehehe. Ale o czym to mu tu pisali ?
P.S. ostatnio się tramwaj którym jechałem zdeżył się z samochodem(tory prowadziły tylko w prawo), wpieniony facet wyszedł z samochodu i zaczął się drzeż że maszynista źle skręcił![]()
![]()
![]()