sex jak sex ja tam widze buziakaZamieszczone przez Rafał Czarny
sex jak sex ja tam widze buziakaZamieszczone przez Rafał Czarny
było sobie życie
no no ale komentarz prosze po zamknieciu ankiety ktora jeszcze nie powstala!! slowo sex moze tylko przyciagnac uwage no i zostaniesz posadzony ze ta fotka Ci sie podoba... prosze nic nie sugerowac ogladajacym![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
No to wjadę w kolejny konkurs - [korekta] uczucie do gitary
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
to wyżej to już wogóle hardcoreza ostro za ostro, uwaga na wszechpolaków
![]()
było sobie życie
rozumiem ze mozna ponownie wystawiac juz wystawiane zdjecia w konkursie Oly RulezZamieszczone przez RadioErewan
![]()
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To ja wjeżdżam w ten temat. Ale mój bohater robi to subtelniej niż Twój, Radio. [Przed korektą było "seks z gitarą"]Zamieszczone przez RadioErewan
PS. Mój Olek szumi, ale za słabo. Dlatego dodałem ździebko szumu w PSie.
Tego jeszcze nie byłoZamieszczone przez Jeronimo
![]()
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
niby temat szeroki i długi , ale może wrzucajcie fotki trochę bliższe głównemu nurtowi .
Następny temat zróbmy EMOCJE i tu będzie więcej miejsca
no pieknie "uczucie"... widac tu tyle emocji.. tyle symboli ze glowa boli ehZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
też mam takie z gitarąale chyba nie można kilku do jednego konkursu. To może wydzielimy nowy temat??
Kris
www.artrock.pl