Dzięki Wodzu....
co forum to trochę inne bajery i zasady a ja z komputerem to przyjaciółmi nie jesteśmy wielkimi...![]()
Zaraz zajrzę co mogę pokasować....
a to moja propozycja
Dzięki Wodzu....
co forum to trochę inne bajery i zasady a ja z komputerem to przyjaciółmi nie jesteśmy wielkimi...![]()
Zaraz zajrzę co mogę pokasować....
a to moja propozycja
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
No to ładnie się rozkręca . Hej Radek wrzucaj szybko swoje podkoszulki do pralki (i tego polarka z logo też ) po wysuszenie strzel na każdej swój autograf.
Ostro bedzie, juz wspolczuje glosujacym dylematow, ktore beda musieli rozwiazac))
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Hehehe, "olympusowego" to mam polarka Ferrari. Niestety od dwóch lat, a u mnie szybko się rzeczy zakacają, więc pranie mu nie pomoże.Zamieszczone przez robin102
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
a tam... wyprane????
to nie jest sexy...![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
syna do matki
v3,
przepraszam, ze pytam - czy to przypadek, ze wszystkie kobiety maja nakrycia glowy?
pozdrawiam,
excel
o 5tej nad ranem troche zimno![]()
Nie to nie przypadek... chyba...
"Cisza przeplatana samotnością"
Proszę powiększyć - w takim małym rozmiarze jest raczej nieczytelne... Prosiłbym również o dołączenie tej informacji do głosowania (ew. wkleic wieksza fote)