Zobacz wyniki ankiety: Które zdjęcie jest twoim zdaniem najlepsze - temat "czerwony"

Głosujących
53. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 2

4 7,55%
  • 1

4 7,55%
  • 3

0 0%
  • 4

2 3,77%
  • 5

1 1,89%
  • 6

0 0%
  • 7

0 0%
  • 8

1 1,89%
  • 9

0 0%
  • 10

10 18,87%
  • 11

0 0%
  • 12

6 11,32%
  • 13

0 0%
  • 14

1 1,89%
  • 15

2 3,77%
  • 16

1 1,89%
  • 17

3 5,66%
  • 18

6 11,32%
  • 19

3 5,66%
  • 20

8 15,09%
  • 21

1 1,89%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Głosowanie - temat - Czerwony

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

jupi wygralem ;-)))

wielkie dzieki ze wyrozniliscie moja fotke Jest to moje ulubione zdjecie robione moim starym poczciwym C4000z. Swiatlo zastane, kropelki ze spryskiwacza, a w tle tektura trzymana na wyciegnietych rekach... zero PS'a

Pozdrowionka dla wszystkich ktorzy brali udzial w konkursie oraz dla glosujacych. Miejmy nadzieje ze frekwencja bedzie coraz wieksza...

Nagrode chcialbym przekazac osobie ktora jest na drugim miejscu! Gratulacje blady!

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    fajnie by to wyglądało z gąsiorem przed sobą
    dobrze, ze wczas zauwazylem gąsiorem, az sie wystraszylem, ze gesiorem, ze to moze znowu jakas pierzata rodzina, ze sie tak mnoza, ze az strach. Chociaz ta opcja na "e" w wyrazie, tez bylaby ciekawa. Wyobrazasz sobie? Ty, a przed Toba.... czlap, czlap, czlap,... i tak do chinskiej granicy, a pozniej Ty lotem czarterowym (zalatwie) wracasz wolny, swawolny, optymistyczny i wlaczasz swiatelko.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Re: jupi wygralem ;-)))

Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    Nagrode chcialbym przekazac osobie ktora jest na drugim miejscu! Gratulacje blady!
    łoł! jednak nie będę kontynuował tradycji przekazywania nagrody i z dziką przyjemnością przyjmuję Jeronimo nagrodę od Ciebie, tym bardziej, że zasłużenie wygrałeś ten konkurs, jest to zaszczyt dla mnie. dziękuję
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Re: jupi wygralem ;-)))

Cytat Zamieszczone przez blady
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    łoł! jednak nie będę kontynuował tradycji przekazywania nagrody i z dziką przyjemnością przyjmuję Jeronimo nagrodę od Ciebie, tym bardziej, że zasłużenie wygrałeś ten konkurs, jest to zaszczyt dla mnie. dziękuję
    a juz myślałem że zaczniecie sobie przekazywać nagrodę, az doszła by do mnie
    było sobie życie

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

robin102
    Gość
    Jeronimo GRATULEJSZYN !!!
    Blady GRATUJEJSZYN -wiedziałem ,że ten Twój AS z rękawa będzie w czołówce.

To jak zakończymy "Uczucie " to w co idziemy ??? było coś o nogach , to może NOGI he he he , temat łatwy.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Jeronimo, gratulacje, konkurencja byla ostra. Róża ma dużo światła, jest kroplista, transparentna, bielna i różana.

Zakomunikowanie swoich preferencji pPrzed zakonczeniem glosowania nie byloby fair, ale po - tak.
    Przeferuje fotke Radka i na nią glosowalem. Zamkniete drzwi w czerwonych barwach, docisniete zamykaczami u góry wzbudzaja pewne emocje, co tez tam sie dzieje, my tu czekamy, a tam odbywa sie badanie lub omawianie jakiegos przypadku lub zalatwianie (moze nie po naszej mysli.) Zeby wreszcie ktos wyszedl i powiedzial co sie dzieje. Perspektywa wymalowań ścian i podlogi prowadzi moje myśli do tych drzwi , wytwarza przestrzen do oczekiwania przed nimi. Kompozycja czysta, prosta, geometryczna, abstrakcyjna, ale z napięciem.

Inne fotki też mi się podobały (np. nr 2 - uroda modeki, kobiecość, w sposob bardzo udany i kulturalny zasugerowany erotyzm, oprawiony w jaskrawe barwy, widze jakis pomysl w niej), ale niestety mozna było tylko na jedna postawić.

Pzdr, TJ

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    To jak zakończymy "Uczucie " to w co idziemy ??? było coś o nogach , to może NOGI he he he , temat łatwy.
    nowe propozycje to prosze pisac tu https://forum.olympusclub.pl/forum26...tow-vt7660.htm
    a tutaj gratulacje (hehe z gory dziekuje ) i komentarze dot. tego tematu
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    fotomic, polecam serwis http://www.byks.prv.pl
    dzięki blady ale to nie tak półka cenowa takich drogich nie pijam

dobrze, ze wczas zauwazylem gąsiorem, az sie wystraszylem, ze gesiorem, ze to moze znowu jakas pierzata rodzina, ze sie tak mnoza, ze az strach. Chociaz ta opcja na "e" w wyrazie, tez bylaby ciekawa. Wyobrazasz sobie? Ty, a przed Toba.... czlap, czlap, czlap,... i tak do chinskiej granicy, a pozniej Ty lotem czarterowym (zalatwie) wracasz wolny, swawolny, optymistyczny i wlaczasz swiatelko.
    dzięki poprawiłeś mi humor , opcja niezła z 'e'

P.S. doradzisz ?
    było sobie życie

Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    fotomic, polecam serwis http://www.byks.prv.pl
    dzięki blady ale to nie tak półka cenowa takich drogich nie pijam

dzięki poprawiłeś mi humor , opcja niezła z 'e'

P.S. doradzisz ?
    było sobie życie