Jakość wykonania tego modelu jest tragiczna. Trzeszczący plastik z dolnej półki dyskryminuje ten aparat i nie pomoże odkurzacz, czy duża matryca![]()
Jakość wykonania tego modelu jest tragiczna. Trzeszczący plastik z dolnej półki dyskryminuje ten aparat i nie pomoże odkurzacz, czy duża matryca![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
johan masz racje, ale jednak marketing robi swoje. Aparat kiepsciutki, a ile osob ma 350D?... Marketing... Canon to potrafi, a Olek wykazuje jakas niemoc na tym polu. Szkoda... I jesli chodzi o sprzedaz, to jestem pewien, ze taki odkurzacz pomoze. Nie mowie o jakosci aparatu, tylko o sprzedazy![]()
Niestety dla nas i Olympusa forum to miejsce gdzie przeciętny zjadacz chleba trafia PO zakupie aparatu, gdy zaczyna dociekać, dlaczego sprzęt tak mocno zachwalany przez sprzedawcę i obecny w reklamach daje wyniki mocno odbiegające od oczekiwań.
400D miałem w rękach i nie powiem troszeczkę większe od E-400, także odradzam stanowczo. Jeśli ktoś chce czuć swój aparat w ręce, mówi nie.![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Przypominam że aparat to nie tylko obudowaZamieszczone przez kali999
porównajmy może inne parametry i
... się okaże
Pozdrowionka
nex: racja, ale jak focic aparatem, kiedy przy kazdym wzieciu go do reki nie mozna znalezc odpowiedniego ustawienia dloni i non-stop powatarza sie pod nosem "kto to, cholrea, zaprojektowal..." Poza tym sa ludzie, nawet sporo (w tym ja), ktorzy jako jedna z zalet lustrzanek widzieli ich wieksze wymiary i wieksza wage od kompaktow, co powoduje lepsze trzymanie i lepsze lezenie w dloni, czyli wieksza stabilnosc.
Czesto tak nie jest z prostej przyczyny-dla sporej czesci jest to pierwsza lustrzanka i nie sa swiadomi, ze cos sie trzyma lepiej lub gorzejZamieszczone przez suchar
Swoje robi marketing, ktory de facto w firmie Canon jest skuteczny.