Witam
Podoba Wam się trochę ?
Fotka robiona późnym wieczorem, 15s, wiem - leci w lewo i przepalenia - budynek w tle, po prawej coś - ale mi trochę podchodzi![]()
Witam
Podoba Wam się trochę ?
Fotka robiona późnym wieczorem, 15s, wiem - leci w lewo i przepalenia - budynek w tle, po prawej coś - ale mi trochę podchodzi![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
fajny efekt fontanny ale zdjecie jako calosc absolutnie nie
Witam
Jako statyw posłużył kamień, wokoło nieciekawe klimaty - tak więc wymieszałem fontannę z jakimś budynkiem, do tego moja córeczka była pod moją kontrolą - nie miałem za dużo czasu do myślenia (i tak mi zwiała - dostało mi się po uszach od żony)
fotka robiona w Chłopach nad morzem
Pzdr
dlatego cos nie tego bo nie wiadomo czy uwieczniles fontanne, czy dziwny budynek po lewo. jesli budynek ma znaczenie w twojej kompozycji to brzydko jest polozony.
atak na sama fontanne nalezalo by przeprowadzic z innej manki. rozumiem, ze warunki ciezkie, ale sam wiesz..
John100 bajer fontanny wyszedł calkiem fajnie. Podobają mi się kolorki i efekt jaki wytwarza spadająca woda. Dobrze to pokazałeś. Troszkę szkoda że nie wybrałeś innego kadru. Tak żeby nie było na zdjęciu linii zasilającej i tego białego budynku po prawej stronie. Biorać pod uwagę warunki jakie zastałeś na miejscu akcji, statyw z kamienia, uciekająca córeczka i dziwna dzielnica to jesteś usprawiedliwiony![]()
ps. Już nieraz powtarzałem że żaden ze mnie autorytet w dziedzinie fotografii. Sam mam jeszcze duuużo do zrobienia. Pamiętam Twoje pierwsze fotki. Patrząc na to co wystawiasz teraz, w szczególności ostatnie makro można chyba spokojnie powiedzieć że zrobiłeś duży krok w przód.
Pozdrawiam,
Nurek
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Witam
Dokładnie - kompozycja bez sensu.Zamieszczone przez dka
Kolego nurekaż się zaczerwieniłem - te kroki jeszcze słabe są
Wielkie dzięki za wsparcie! W sumie to dzięki Tobie jeszcze tu jestem, każdy powinien mieć takiego promotora jako początkujący na forum.
Pozdrowienia
ładne cieple zdjecie , woda nieczęsto kojarzy się z ciepłem. Kadr też w sumei może być , tylko coś dziwnego obserwuje . Budyenk w tle stoi prosto na baczność ,a lustro wody jakoś leci i nie trzyma poziomu ??,
Tak dokładnie, dlatego nic nie robiłem ze zdjeciem - bo wtedy budynek by leciał - zresztą nie wiem jak to się prostuje programowo - a może to jest wina aparatu ?Zamieszczone przez robin102
Pzdr